En toen bracht de wereld ons … online shopping

Geschreven in categorie Geschenken, Online op door .

Met proefprojecten als rekeningrijden op til, kan je maar beter je voorzorgen nemen. En in de winter is het soms ook gewoon wat te koud om je in de buitenlucht te bewegen. Dus waarom nog de deur uitstappen om naar de winkel te gaan, als het online uitpuilt van de talrijke aanbiedingen. De komst van het internet bracht mogelijkheden met zich mee die tot voor kort ondenkbaar waren!

Stel het je eens voor, je kiest een paar dagen vrijwillig voor het kluizenaarsbestaan. Contact met de buitenwereld kan even enkel en alleen online. Je wil natuurlijk wel over het nodige comfort beschikken, dus stap één bestaat alvast uit het bestellen van wat eten. Via pizza.be kan je online bestellen bij een duizendtal bezorgrestaurants. Pizza’s, sushi, Chinees, pitta’s, noem maar op.

Een dessert voor na de maaltijd is ook geen probleem want zelfs ijs kan je met een gerust hart online bestellen en via de post laten opsturen. We vonden het hier ook een beetje vreemd maar op bijvoorbeeld https://shop.foubert.eu/ kan het. De bestelling wordt er ingepakt in een ‘isotherme box met droog ijs van -78°’ erbij. De koude temperatuur blijft zo maar liefst drie dagen behouden! Of eventueel gewoon pure ijsblokjes nodig? Geen probleem, via www.ijsblokjes.be zit je nooit lang zonder.

Wanneer je ’s avonds nog steeds het huis niet uit wil, is er ook binnenshuis genoeg entertainment voorhanden. Allerhande streamingdiensten bieden je een film- en seriecollectie aan om U tegen te zeggen. Hetzelfde geldt voor muziek. En je kan ook altijd wat vrienden uitnodigen via Facebook of Twitter, toch wel de sociale media bij uitstek.

O ja, we zouden het bijna vergeten. Ook cadeautjes zijn op het internet met één klik te bestellen. Kijk eens rond op het online platform van Tadabon en schenk een gelukkige vriend/familielid/kennis vandaag nog een persoonlijke cadeaubon!

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.