Grabblr: maak een online wish list en koop cadeaus in groep

Geschreven in categorie Geschenken, Online op door .

Cadeauliefhebbers! Ons motto is ‘geven zonder gedoe’, en dat dekt vele aspecten. Vandaag nemen we een kijkje naar een andere web site die cadeauliefhebbers vast wel kan bekoren: online wish list platform Grabblr, een dienst die het gemakkelijk maakt om een passend cadeau te geven.

Oprichters van het spiksplinternieuwe platform Ken, Jeroen en Jared lichten hieronder 1 en ander toe.

grabblr-logo

Omschrijf kort wat Grabblr is?
Grabblr streeft naar vereenvoudigen van cadeau’s geven. Met Grabblr willen we graag de standaard worden wanneer iemand zich de vraag stelt: “Wat moet ik nu weer ’s gaan kopen voor m’n makkers verjaardag?”. Gebruikers maken een wish list aan op onze web app, delen die met vrienden, die op hun beurt de geschenken op de wish list kunnen reserveren. Waarmee ze aangeven dat ze van plan zijn het geschenk te kopen. We zijn volop bezig de functionaliteit van een geschenk kopen in groep te ontwikkelen. Waardoor groepen makkelijk kunnen samen leggen om een groter geschenk te kopen.

Wat is het grootste probleem waar Grabblr mee helpt rond cadeaus geven?
In de eerste plaats willen we het geven van geschenken vergemakkelijken in beide opzichten. Dus iemand die een housewarming organiseert helpt de vrienden/familie/kennissen door een wish list aan te leggen, wetende dat ze zeker zullen krijgen wat ze écht nodig hebben. De schenkers hoeven zich hierdoor niet lang af te vragen wat ze nu feitelijk moeten kopen. Daar komt bij dat we het schenken van cadeaus in groep willen herwerken. We willen een tool zijn waar mensen alles kunnen regelenen mbt samen een geschenk kopen.

Wat maakt Grabblr anders dan andere oplossingen voor dat probleem?
Door het feit dat we uitgaan van het wish list systeem en in de toekomst daarom het groep gifting systeem proberen koppelen onderscheiden we ons van andere services. Services die we al tegen kwamen losten slechts 1 van de 2 problemen op.

Waarom moeten mensen zeker Grabblr eens proberen?
Iedereen komt wel eens in de situatie terecht waar hij/zij een geschenk moet kopen en geen idee heeft wat te kopen. Een “onpersoonlijke” cadeaubon (hihi) geven, dat willen we vermijden. lol zinsovergang – We zijn sinds een week live en willen zeer snel nieuwe features uitrollen.

Originele wishlist items die je al gezien hebt?

We zagen toch reeds een opblaaspop opduiken in 1 van de wish lists. Verder:

  • Grabblr sticker
  • Kayak
  • Tesla Boeying

Fantastisch – hartelijk bedankt, veel succes met het project en wij gaan alvast ons gratis inschrijven op Grabblr wish lists en raden onze lezers aan hetzelfde te doen!

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.