Zoot in Gent – modieuze kleding, schoenen en juwelen met een knipoog!

Geschreven in categorie Algemeen op door .

Zoot Fashion Store GentUitbaatsters Sofie Bos en Liv Muës omschrijven het zelf als ‘fashion en fun’, en dat is wel degelijk meer dan zomaar een slagzin: van binnenstappen bij modezaak Zoot in de Serpentstraat 8 in Gent word je spontaan onverklaarbaar vrolijk, en dat alweer 10 jaar lang – waarvoor een dikke proficiat overigens!

De Serpentstraat (aan de Vrijdagsmarkt) is onder de stijlbewustere Gentenaars natuurlijk al langer bekend wegens klein maar vol met leuke vondsten, en Zoot past hier perfect bij: eens binnengestapt regent het frisse kleurtjes, eigenzinnige 60ies en 70ies vintage, bolletjesjurken en -kleedjes, en nog meer van dat fraais.

In de ‘Zoot Fashion Store’ vind je onder andere merken als Edith & Ella, Magdalena, 2TWO, Nümph en Louche.

Schoenen om de hoek bij Zoot Shoe Boutique in de Hoogpoort

Zoot Shoe Boutique GentOmdat speelsheid en mode er niet genoeg kunnen zijn, besloten Liv en Sofie na een paar jaar Zoot er maar gewoon een aparte schoenen boutique bij te lappen! Als je portefeuille het nog aan kan nadat je jezelf bij Zoot op veel meer trakteerde dan je eigenlijk van plan was, kan je op amper een meter of 100 (het bekende ‘graffittistraatje’ door) in Hoogpoort 46a bij hun ‘shoe boutique’ je outfit compleet maken met schoenen van merken als Emma Go, NOË, Minna Parrikka, Annabel Winship.

Het zal u dan ook niet verbazen dat een cadeaubon voor Zoot voor beide shops geldig is – handig, en allen daarheen!

 

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.