Alta Via Reisboekhandel

Geen online geschenkbonnen beschikbaar

Op dit moment kan je helaas nog geen online geschenkbonnnen kopen voor Alta Via Reisboekhandel. Maar breng ons gerust een bezoekje in Antwerpen!


Bent u de eigenaar van Alta Via Reisboekhandel? Activeer je winkel of contacteer TadaBon en wij helpen de shop te activeren!


Meer geschenkbonnen in Antwerpen


Over Alta Via Reisboekhandel

Alta Via is een onafhankelijke reisboekhandel met een ecologische visie. Alta Via biedt u een waaier aan info via reisgidsen en wandel-en fietskaarten om uw reis zo goed mogelijk voor te bereiden. Hoe meer kennis hoe bewuster men zal reizen.

Informeer u.

Reizen heeft veel te maken met een bepaald verwachtingspatroon dat we over een bepaalde reisbestemming hebben. Doordat men zich onvoldoende informeert kan dit tegenvallen. Alain De Botton probeert in 'the art of travel' het waarom van reizen te achterhalen. Voor de ene is het de hang naar het exotische voor de andere nieuwsgierigheid naar andere culturen. Ontspanning of een sportieve uitdaging, iedereen 'doet het'.

In de winkel bieden wij u een selectie van kwalitatieve reisgidsen. De ene al wat kritischer dan de andere. Dirk Van den Berghe geeft u met passie de nodige uitleg over welk boek of kaart het best bij uw type reist past. Of laat u verrassen door zelf in het assortiment te snuisteren. Het segment 'reisliteratuur' biedt hier uitstekende mogelijkheden.