Amaaj!

Geen online geschenkbonnen beschikbaar

Op dit moment kan je helaas nog geen online geschenkbonnnen kopen voor Amaaj! . Maar breng ons gerust een bezoekje in Antwerpen!


Bent u de eigenaar van Amaaj! ? Activeer je winkel of contacteer TadaBon en wij helpen de shop te activeren!


Meer geschenkbonnen in Antwerpen


Over Amaaj!

Amaaj! Een hele Hollander, een halve Belgische en drie poezen van twijfelachtige afkomst. Wat geeft dat? De poezen steken geen poot uit, die doen niks dan potverteren, in de buurt rondstoeien en slapen, véél slapen. Wij, Karen en Marco, zorgen ervoor dat u tijdens uw verblijf in Antwerpen van een een uitstekende nachtrust kan genieten en een stevig ontbijt. Of u nu voor zaken in de Metropool verblijft of de stad aandoet voor het plezier, zolang u hier bent ontbreekt het u ’s nachts en in de ochtend alleszins in niets aan het comfort dat u thuis gewoon bent. Amaaj, dat is mooi!

Amaaj ligt midden in ’t Groen Kwartier, de herontwikkeling van het voormalig Militair Hospitaal Antwerpen. Een nieuwe groene autovrije oase van bijna 8 ha binnen de stadsgrenzen van Antwerpen. Een evenwichtige mix van trendy lofts in historische gebouwen met tuinen. Alle troeven van de stad, aangevuld met een rustig autovrij park.