Arti Fleur Deco

Koop een cadeaubon geldig bij Arti Fleur Deco

Arti Fleur Deco is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Kust.
Arti Fleur Deco is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Oostende.
CADEAUBON Cadeaubon Kust
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Arti Fleur Deco

Arti-Fleur Deco zorgt voor dagverse snijbloemen, zeer mooie bloemstukken, frisse planten en net echte kunstbloemen en zijdebloemen. Ben je op zoek naar mooie potten of kleinmeubelen, dan kan je ook bij hen in de Kerkstraat 48 terecht. Arti-Fleur is pas verhuisd naar de Kerkstraat in een gloednieuw pand op amper 200 meter van vroeger. Ook voor huwelijksfeesten zit je bij Herwin Himbrecht op het goede adres want zij zijn de groene draad voor de feestaankleding van uw kerk, feestzaal of hoe en waar je het wilt. Alles kan, niets moet, dus al je wensen komen uit. Voor restaurant of feestzaal verzorgen zij ook de bloemendecoratie en verhuren ook tafelpotten en vaasjes. Voor de trouwers realiseren ze mooie trouwboeketten.

U kan er terecht voor de merken Murano en American Style Cristal. Vraag hun vrijblijvend advies en uitleg. Ook voor uitvaartkransen, rouwkransen en bloemstukken staat Arti-Fleur voor u klaar.