B&B Bayt al Andalus

Koop een cadeaubon geldig bij B&B Bayt al Andalus

B&B Bayt al Andalus is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Antwerpen.
CADEAUBON Cadeaubon Antwerpen
max. 150 karakters
Hoe ontvangen na aankoop?


Over B&B Bayt al Andalus

Bayt al-Andalus (1909) is niet zomaar een B&B - maar een huis met een unieke Antwerpse geschiedenis. De bezoeker heeft eerst niets in de gaten, maar stapt binnen in een authentiek neo-Moors paleis, met poorten en bogen die rechtstreeks uit het Alhambra in Granada lijken geplukt. Dit bijzondere interieur, met als kroonstuk een sprookjesachtige ommuurde Oosterse tuin, is het resultaat van een spannend verhaal met Antwerpse architecten, schrijvers en uitgevers in de hoofdrol - en de twee wereldoorlogen als achtergrond. Overnachten in het "Huis Andalusia" is daarmee een belevenis, in een monumentale maar toch huiselijke sfeer. Je krijgt twee kamers: een zit- en leeskamer en een geïntegreerde bad- en slaapkamer. Verwacht een reis in ruimte en tijd: naar de Orient en naar de negentiende eeuw. Neem een bad in een authentiek koninklijk tweepersoonsbad - en slaap als een Sultan in een koninklijk bed. Kies 's morgens voor een heerlijk en gezond ontbijt tussen het groen en de vogelzang van de winter- of zomertuin.

Betalingen met cadeaubon zijn niet cumuleerbaar met boekingen via booking.com of andere online kanalen. Boeken moet je rechtstreeks doen: 0495/559.420