Bistro Blew's

Koop een cadeaubon geldig bij Bistro Blew's

Bistro Blew's is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Kust.
Bistro Blew's is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Oostende.
CADEAUBON Cadeaubon Kust
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Bistro Blew's

Wie graag zijn buik rond eet en daarenboven smaak en verfijning verkiest zal zich meteen thuis voelen bij Blew’s, de beste brasserie in Oostende.

Sinds jaar en dag kunt u hier terecht voor zowel een lichte lunch als een uitgebreid diner.

Naast onze afwisselende verse weeksuggestie bieden wij in onze brasserie ook een ‘keuzemenu’ en een ‘Blew’s menu’ aan zodat u tegen een zeer democratische prijs toch gevarieerd kan eten. Bovendien kan u in onze tearoom de lekkerste pannenkoeken of wafels en verfrissende ijsjes vinden om uw strandwandeling in winter en zomer op een fijne manier af te sluiten.

Verder vindt u ook een ruim aanbod aan specialiteiten van het restaurant op de kaart. Veel van onze klanten kruisen het ganse land door om onze huisgemaakte garnaalkroketten en onze super lekkere zeetong te proeven. We staan dan ook hoog aangeprezen bij echte visliefhebbers die weten wat lekkere gerechten moeten bevatten.