Birthday Girl? 18? What? Cadeautips voor een jongedame die net volwassen is geworden!

 

Iedereen kent het wel: je moet naar de verjaardag van je nicht die een beetje loco is en helemaal los gaat op haar 18th Birthday Party! Maar wat moet je haar in godsnaam cadeau doen? Wat zou een meisje die net volwassen is geworden graag willen hebben?

Hieronder vind je enkele tips & tricks om ideeën op te doen of gewoon zelf iets te maken!

Pineapple Fun

Bubbels en chocolade: altijd al een goede mix geweest! In plaats van saai te zijn en deze apart te geven, wees origineel en plak ze gewoon aan elkaar.
Koop een flesje cava, wijn, fruitsap of andere dranken voor de liefhebbers onder ons die geen alcohol drinken, en beplak deze met Ferrero Rochers.
Omhul de fles met dubbelzijdige tape en plak de chocolade erop. Je zal hiervoor ongeveer 2 dozen Ferrero Rochers nodig hebben.

Eten + drinken = perfect combo!

College Countdown

   

Deze is voor de meisjes die zeker zijn dat ze gaan verder studeren, maar nog niet weten wat ze precies gaan studeren. De studentenstad staat natuurlijk al vast, want daar gaat ze regelmatig shoppen met vriendinnen en feesten als de beesten met de hele vriendengroep!

Deze bon is de ideale kans om de studentenstad naar keuze beter te leren kennen bij allerlei verschillende adresjes! Horeca, winkels, cultuur, … Alles kan je hiermee doen!

Koop hier je Cadeaubon Gent

Koop hier je Cadeaubon Kortrijk

Spa in a jar

Dit is echt een topcadeau waaraan je zelf plezier beleeft om het samen te stellen!
Koop een bokaal en vul die op met allerlei leuke dingen zodat je de jarige eens
goed in de watten kan leggen. Voor de jongens onder ons die geen idee hebben
wat er essentieel is voor deze girls spa jar:

  • Douchegel/Doucheolie
  • Bodycrème/Handcrème
  • Parfumstaaltjes
  • Zeepjes
  • Scrub
  • Lippenbalsem
  • Warme kousjes
  • Nagelverzorging (Nagellak, dissolvant, vijltje, …)

Selfie Time

Niets is leuker dan een toffe fotoshoot cadeau te krijgen! Dit is een misschien wel iets duurder cadeautje, maar zeker en vast een schot in de roos! Misschien kan de jarige zelf wel kiezen of ze alleen op de foto wil, met haar vriend of vriendin, met de familie, …

Flower power

Kleine tip: een boeketje bloemen heeft nog nooit iemand kwaad gedaan! Een vaak vergeten cadeautje waarmee je meteen een lach op iemand zijn gezicht kan toveren.

Travel bags

Er is een tijd van komen en een tijd van op vakantie te gaan! Daar heb je natuurlijk een reistas voor nodig. Een dagje uit, een weekendje weg, weekje naar de zon? Een reistas is voor iedere uitstap-gelegenheid een must.

Hieronder vind je een paar links die handig kunnen zijn bij je zoektocht naar dé perfecte reistas!

Elle

Nordstrom

Zalando

PIÑATA

Als afsluiter: de piñata. Een knaller van formaat! Deze kan je zo in de winkel kopen, maar je kan ze even goed ook zelf maken! Als je ze zelf maakt kan je ze ook naar eigen keuze opvullen met snoepjes, geld in allemaal kleine muntjes of briefjes, verschillende bonnen van kleinere bedragen, … Wees er zeker bij als de jarige op jouw piñata losgaat en alles eruit valt!

Koop hier je Piñata

 

Hopelijk hebben jullie hier meer tips & tricks ontdekt en ga je snel aan de slag om dat perfecte cadeau voor jouw vriendin te vinden!

Veel plezier met deze ideetjes!