Cadeaubon Antwerpen is een feit! En hij mag er wezen.

Geschreven in categorie Algemeen op door .

Wie in België aan shoppen denkt, denkt al gauw aan Antwerpen. In de eerste plaats is Antwerpen natuurlijk dé modestad bij uitstek, maar ook voor juwelen, design, eens goed gaan eten of eens een gezellige koffie drinken is ”t Stad’ een top bestemming.

Daarom is het ook met bijzonder veel blijdschap dat wij kunnen aankondigen dat vanaf deze zomer de Cadeaubon Antwerpen officieel is gelanceerd! De cadeaubon is geldig in een diverse (en groeiende) selectie aan leuke adresjes in het Antwerpse, en kan vlot ‘verspreid’ gebruikt worden over meerdere handelaars heen. Ideaal dus om vriend, collega, familie, geliefde of (jawel) jezelf te verwennen met een dagje Antwerpen!

Zoals dat gaat met alle leuke cadeaubonnen, kan je ook deze natuurlijk vlot online kopen en rechtstreeks zelf afprinten of verzenden via email op de post vanop de Cadeaubon Antwerpen TadaBon pagina!

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.