Cadeau’s voor de gamer

Geschreven in categorie Algemeen, Cadeautip op door .

Er bestaan vele soorten gamers. In dit artikel zal ik deze term veralgemenen naar video gamers op pc, playstation en xbox.

PC

  1. Keyboard (bol.com, €15)
    Dit is natuurlijk een essentieel element voor gamers. Er zijn 2 soorten toetsenborden. Namelijk de standaard en de mechanische, welke de betere is. Hierachter zit betere technologie en hangt dus ook een duurder prijskaartje.
  2. Muis (bol.com, €17)
    Ook zonder een muis kan je natuurlijk niet echt gamen. Daarom is het belangrijk om ook op dit vlak degelijk materiaal aan te schaffen. Een goede gaming muis heeft niet enkel twee knoppen en een scroll wiel, maar ook extra knoppen aan de zijkant.
  3. Monitor (bol.com, €100)
    Je kan natuurlijk spelen op een laptop ook, maar als je de speelervaring wilt maximaliseren, is een monitor altijd een goed idee. Sinds kort zijn er al 4k monitors voor een degelijke prijs, hoewel Full HD (1080p) zeker nog volstaat.
  4. Graphic Card (bol.com, €130)
    Er zijn enkele essentiële elementen aan een PC. Eén daarvan is de GPU of graphics card. Deze rendert alle 3D graphics. Voordat je een GPU aanschaft moet je wel even controleren of deze in je PC past. Dit zal dus bijvoorbeeld niet lukken met een laptop.

Xbox

  1. Xbox Live Gold Membership (xbox.com, €60/jaar)
    Als je op Xbox Online wilt spelen met/tegen anderen heb je abonnement nodig op Xbox Live Gold. Een jaar kost €60, hoewel er soms promoties zijn, en je soms 1 maand gratis krijgt bij aankoop van een spel.
  2. Custom Controller (thecontrollershop.com, vanaf $40)
    Als je serieus bent over een spel, kies je ook een serieuze controller. Daarom is een gepersonaliseerde controller natuurlijk cooler dan die zwarte baksteen. Je kan ook vragen om bijvoorbeeld de trilfunctie weg te halen, of zelfs een case te bestellen bij je controller.

Playstation

  1. Playstation Plus Membership (playstation.com, €50/jaar)
    Net zoals bij Xbox heeft Playstation sinds een jaar geleden een prijs gezet op het gebruiken van zijn online servers en diensten. Hierdoor kan Sony onder andere hun servers beter beveiligen tegen hackers en inbraken.
  2. Custom Controller (thecontrollershop.com, vanaf $40)
    Er bestaat natuurlijk ook een playstation variant van de custom controllers. Van kleurtjes tot aangepaste functies en knoppen.

Bon (GameMania, vanaf €15)
Er breekt altijd wel eens een moment aan dat een gamer nood heeft aan nieuw speelgoed. Dan komt een bon natuurlijk goed van pas. GameMania heeft verschillende vestigingen in heel Vlaanderen, en verkopen zowel de nieuwste releases als tweedehandsgames. Deze zijn wel enkel verkrijgbaar in een winkel van GameMania.

Gamers zijn dus al bij al niet zo’n moeilijke mensen als het op cadeau’s aankomt. Als je deze tìps handig vondt, of zelf nog kan aanvullen, vergeet dan zeker geen reactie na te laten.

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.