Cadeautip voor nieuwjaar – cadeaus geschikt voor 2016

vuurwerk2

Nog enkele dagen en we kunnen weer aftellen naar het nieuwe jaar, 2016 wordt hopelijk weer een jaar vol cadeaus. Verras je geliefden dit jaar nog een laatste keer met een leuk geschenk, vind hieronder tips voor oudejaarsavond. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over de cadeaus.

Fotokalender

default_PORTRAIT-CLASSIC_A5_NL-640x414

Verzamel alle leuke foto’s en herinneringen van het afgelopen jaar en maak er een leuke fotokalender mee. Personaliseer hem helemaal zoals jij het wilt.

Scratch map

kras-wereldkaart

Ken je een echte wereldreiziger of reisliefhebber, schenk dan een kras wereldkaart of scratch map. Op de wereldkaart kan je elk land dat je bezocht hebt wegkrassen. Op die manier krijg je een overzicht van alle landen waar je al naartoe bent gereisd. De kraskaarten bestaan in verschillende uitvoeringen, zo zijn er de wereldkaarten, kaarten van de USA, kaarten van hoofdsteden, etc. Voor elke reiziger wat wils!

Nagellakföhn

127359

Nooit meer beschadigde nagellak tijdens de feestdagen met de nagellakföhn. De föhn blaast je nagels in een mum van tijd droog.

Het Bucketlist boek

9789401423618

Een nieuw jaar betekent ook nieuwe avonturen. Het Bucketlist boek verzamelt 500 dingen die je ooit moet gedaan hebben, je kan de lijst verder uitbreiden door persoonlijke dromen toe te voegen. Het staan zowel kleine opdrachten in, zoals kussen onder de Eifeltoren. Als grote die moeilijker te realiseren zijn, zoals een mensenleven redden. Stop met dromen, start met doen en start met je bucketlist.

Happy 2016image

Voor slechts €5 kan je een happy 2016-kaart van de Nationale Loterij kopen, een wenskaart en krasbiljet waarmee je dubbel geluk kan schenken.

 

Of je nu een cadeau krijgt of niet, maak er vooral een spetterende avond van met vrienden en familie en zorg voor een nieuw jaar volle originele geschenken. Gelukkig nieuwjaar en tot in 2016!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.