cadeautips voor hem: sportfan

Geschreven in categorie Algemeen op door .

Een cadeau vinden voor het mannelijk geslacht is zeker geen sine cure. Zoveel keuzes, zoveel persoonlijkheden en interesses. Soms zie je door het bos de bomen niet meer. Daarom sommen wij voor u enkele tips op zodat je zeker niet met lege handen toe komt op het volgende verjaardagsfeestje.

Cadeautips voor de sportfan

fifa

 

1. Fifa 15: Hét videospelletje van het moment is Fifa 15. Door de ongelooflijk realistische beelden en reacties van zowel het publiek als de spelers zal je lief het huis amper nog willen verlaten. Laat hem en zijn vrienden in de huid van Hazard of Messi kruipen en hij zal je eeuwig dankbaar zijn.

 

fitness2. Fitness Abonnement: Van tegenwoordig is fitnessen niet meer exclusief voor de krachtpatsers en strevers. Wie gezond wil zijn moet bewegen. Hoor je je vriend vaak klagen over zijn conditie? Schenk hem dan een abonnement voor een fitness center uit zijn buurt.

 

jan

 

3. Boek Tot U Spreekt Jan Mulder: Voor wie van voetbal maar niet genoeg kan krijgen is dit boek het perfecte cadeau. In samenwerking met journalist Frank Buyse schreef de analist over zijn visie op voetbal, de voetballers en hun wereld van vroeger en nu. Wie Mulder kent, weet dat dit geen saaie lectuur is.

 

4. Tafel tabletennistennis om mee te nemen: Een spelletje dat iedereen kent en kan spelen. Handig om mee te nemen op reis of naar een feestje. Ideale vervanger van blad-steen-schaar of een potje duimworstelen om de eeuwige discussie te beëindigen.

 

 

Cadeautips voor de technologiefanaat

landingdocksmrtph

1. Docking station smartphone: Dit houten blokje is perfect voor wie continu op zoek is naar zijn sleutels, smartphone of portefeuille. Bovendien kan je er jouw gsm in opladen en het ziet er nog mooi uit ook.

 Waar vinden? In de online shop van Open Door Traders vind je prachtige houten geschenken, waaronder deze docking station.

 

undercovertablet2. Undercover tablethoes: Wie z’n tablet overal mee naartoe neemt, weet dat het risico op diefstal erg hoog is. Daarom werd deze ‘Undercover’ hoes uitgevonden. Het lijkt alsof je met een doodgewone envelop op straat loopt, terwijl je technologisch pareltje er veilig in opgeborgen zit. Deze handige sleeve is ook beschikbaar voor je smartphone of laptop.

Waar vinden? Bij Axeswar in Gent vind je deze coole hoes en vele andere topcadeautjes.

smartphone_projector_02

3. Smartphone projector: Ideaal om je vakantiefoto’s aan een groot publiek te tonen is deze projector. Bovendien kan je er ook je favoriete film mee bekijken zonder naar een klein scherm te moeten staren. Dit lichtgewicht is ook handig om mee te nemen.

Waar vinden? Luckies uit Londen verkoopt allerlei leuke gadgets zoals deze projector.

Cadeautips voor de retro-liefhebber

rockabilly1. Rockabilly Luidspreker: Wie liever niet een standaard luidspreker cadeau doet, zie hier uw alternatief! Deze luidspreker ziet er niet alleen cool uit maar is ook heel handig om muziek of geluidsopnames vanop je gsm af te spelen.

 Waar vinden? Deze luidspreker en veel andere gadgets kan je vinden bij Axeswar in Gent.

 

vinyl2. Vinyl glas-onderzetters: Wees gerust, dit zijn geen echt vinylplaten. Deze onderzetters uit kunststof zijn echter wel perfect om te gebruiken bij het beluisteren van je favoriete LP. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat je mooie vintage tafel niet beschadigd wordt.

Waar vinden? Je kan deze stijlvolle onderzetters bij A.S. Adventure vinden.

tvdrank3. Televisie drankkast: Om bovenstaande onderzetters te kunnen gebruiken heb je uiteraard drank nodig en dat moet ergens bewaard worden. Om in dezelfde retrosfeer te blijven raden wij deze drankkast aan. Moeilijk om te vinden maar dus ook enorm origineel. Wie weet kan je wel ergens zo’n oude tv op de kop tikken en zelf een unieke kast voor je vader, beste vriend of broer in mekaar flansen.

Waar vinden? Via Etsy kan je deze kast laten maken. Indien je het kostenplaatje wat meer wil drukken kan je uiteraard alle rommelmarkten en tweedehandssites afschuimen. Good luck!

Cadeautips voor de levensgenieter 

walletbottle

1. Gepersonaliseerde flessenopener: Flesjes met kroonkurken vind je overal, een opener daarentegen heb je niet altijd in de buurt. Deze echter wel. Dankzij de handige credit card vorm past het perfect in je portefeuille. Bovendien kan het gepersonaliseerd worden waardoor het een mooi geschenkje wordt voor eender welke gelegenheid.

 

Waar vinden? Bij Light in the Box vind je zowat alles. Je kan er dus ook deze flessenopener laten maken.

bbqkoffer

 

2. Barbecue koffer: Bij heel wat mannen begint het spontaan te kriebelen als de eerste zonnestraaltjes door de wolken piepen, want dat betekent barbecue-weer. Deze koffer met wel twintig onderdelen zorgt ervoor dat de eerste barbecue van het jaar meteen een schot in de roos is.

Waar vinden? The place to be: Amazon

ballonvaart_maken_den-bosch_04

3. Ballonvaart: Een geschenk moet niet altijd iets materieels zijn. Iemand een herinnering voor het leven schenken is minstens even mooi. Een ware levensgenieter zal dus ontzettend blij zijn wanneer je hem een cadeaubon voor een ballonvaart geeft. De prachtige uitzichten zullen op zijn netvlies gebrand staan.

Waar vinden? Via Google vind je het ballonbedrijf in jouw buurt.

Cadeautips voor de avonturier

vliegtuig

 

1. Vliegles: Een eerste vliegles? Als cadeau kan dat tellen. Help een jongensdroom werkelijkheid worden en je zal het je niet beklagen. Een groot geschenk voor iemand met een groot hart.

Waar vinden? Met een Bongobon kan je in Wevelgem van de grond gaan.

kurkkaart2. Wereldkaart in kurk: Een echte avonturier is de wereld rond gegaan en herinnert zichzelf graag aan die mooie momenten. Deze wereldkaart is het perfecte prikbord voor al jouw foto’s, postkaarten en souvenirtjes.

 

  Waar vinden? Bij Amazon, uiteraard!

bearmes3. Bear Grylls Survival Mes: Als je “ultieme voorbeeld van avonturier” in Google zou intikken, is de kans groot dat zijn foto als eerste verschijnt. Bear Grylls is een echte kenner als het op avonturen aankomt. Indien je een geschenk voor je avontuurlijke vriend zoekt, is een mes uit Grylls’ collectie zeker een aanrader. Volgens hem hét ideale mes voor een echte scout.

Waar vinden? In de online shop van Bear Grylls natuurlijk!

Cadeautips voor de auto-freak

incarnito1. In-Car-nito: Ook een autoliefhebber zorgt er voor dat zijn spullen uit het zicht van gauwdieven blijven. Deze “In-Car-Nito” biedt de oplossing. Op het eerste zicht lijkt het op een boek over auto’s maar eigenlijk kan je er makkelijk al je waardevolle spullen in verstoppen zonder dat iemand met slechte bedoelingen er iets van zal merken.

Waar vinden? Online shop van Luckies of London

PORSCHEGTS22. Ritje met een sportwagen: Hem zijn droomwagen cadeau doen, dat is misschien nog niet voor meteen, maar je kan hem wel een ritje schenken. Ferrari, Lamborghini, Porsche,… Op circuit of de openbare weg, de mogelijkheden zijn eindeloos. Even zoeken en dan boeken.

Waar vinden? Op zelfracen.eu of  Bongobon vind je zeker wat je zoekt.

vwcamper

3. Camper Van Tent: Deze cadeautip kan eigenlijk ook van pas komen voor een avonturier. De tent in de vorm van een VW busje is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is groot genoeg voor vier volwassenen. Het is zelfs zo hoog dat je er rechtop kan in staan. Ideale geschenk voor een autoliefhebber dus.

Waar vinden? iGadgets verkoopt heel wat via z’n online shop. Zo ook deze coole tent.

Voor de businessman

houtenhorloge1. Houten horloge: Voor een echte zakenman is de tijd uiteraard iets wat je niet uit het oog mag verliezen. Met dit horloge wordt dat geen probleem. Buiten het feit dat het prachtig en origineel is, is het ook goed voor het milieu (en dus ook voor u). De fabrikant plant immers een boom per verkocht uurwerk. Is er eigenlijk een reden om het niet te kopen?

Waar vinden? Houten horloges kan je vinden bij WeWood of WoodWatch

scooterkoffer

 

2. Scooterkoffer: Het is snel, praktisch en goed voor de conditie. Deze koffer komt uiterst goed van pas op de luchthaven of in je bedrijf. Schuif gewoon de wieltjes en het handvat open om je koffer tot een scooter te transformeren. Gemakkelijk en rap.

  Waar vinden? Makkelijk te bestellen via Amazon

 

airplane_cufflinks

3. Gepersonaliseerde manchetknopen: Als je origineel uit de hoek wil komen is een gepersonaliseerd geschenk perfect. Met manchetknopen kan je ook alle kanten uit. Je kan er een tekst of initialen in laten graveren maar je kan ook kiezen voor een voorwerp dat de ontvanger typeert. Een vliegtuigje voor je bevriende piloot bijvoorbeeld. Van tegenwoordig zijn foto’s zelfs mogelijk. Deze tip komt ook van pas voor je vriend die op het punt staat om te trouwen.

 

Waar vinden? Custom Cufflinks en de Manchetknopenwinkel bieden een ruime keuze

Heb je na al deze tips nog steeds geen beslissing kunnen nemen? Overweeg dan een bon van Tadabon en je zal het je niet beklagen.