De beste webshops van Vlaanderen

Een cadeau kiezen is nooit gemakkelijk. Vaak weet je gewoon niet wat de persoon in kwestie leuk vindt. Bonnen van hun favoriete winkel zijn dan de ideale oplossing. Hieronder vind je een verzameling van de meest populaire webshops van Vlaanderen.

  1. Afbeeldingsresultaat voor switch logo
    Deze is voor de Apple-fanaten. Van hoesjes tot iPods tot iPhones tot iPads en zelfs Macs. Hiermee kan je nooit misdoen. Switch heeft verschillende echte winkels verspreid over heel Vlaanderen en de service is altijd goed. Cadeaubonnen zijn wel niet verkrijgbaar in de webshop. De verschillende locaties van de winkels zie je hier.  De reden dat ik Switch kies boven de webshop van Apple zelf is omdat we nog geen officiële fysieke Apple Store hebben in België en Switch is de beste Premium Reseller. En indien je een probleem hebt met je Apple-toestel kan je altijd naar hulp vragen, of workshops volgen in de winkel van Switch.
    Klantenservice: *****                 Levering:  > 1 dag

  2. Op Bol vind je werkelijk alles. Of dit nu gaat over muziek, films en boeken, speelgoed en elektronica of juwelen en horloges, hier ben je altijd op de juiste plaats en betaal je nooit te veel. Bol heeft een zeer uitgebreid assortiment en je kan altijd terugsturen als je niet tevreden bent. De verzendingen zijn steeds stipt en zeer snel. Ondanks ze zo groot zijn is de klantendienst wel niet super. Bol is actief in België en Nederland. Op deze pagina vind je de cadeaubonnen.
    Klantenservice: ***                     Levering:  > 1 dag

  3. Net als Bol is Coolblue een webshop actief in België en Nederland. Het heeft hetzelfde soort assortiment en werkt volgens dezelfde principes, maar hoewel ze net iets minder groot en gekend zijn is de klantenservice wel beter dan hun tegenhanger. Een verschil met Bol is wel dat Coolblue ook échte winkels heeft. Eén daarvan in Lochristi. De cadeaubonnen zijn hier verkrijgbaar of in 1 van de fysieke winkels.
    Klantenservice: ****                   Levering:  > 1 dag

  4. Kleren, schoenen en accessoires voor hem, voor haar, of voor kinderen. Daarvoor moet je bij Zalando zijn. Ze zijn de grootste webshop voor kleren en schoenen in Europa. Ze zijn actief in Duitsland, Frankrijk, Nederland, België, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Engeland, Spanje, Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen en Polen. Dat maakt hen de grootste webshop op deze lijst. Je kan gemakkelijk terugsturen en de klantendienst is prima. Leveringsduur hangt af van artikel en afkomst. Cadeaubonnen zijn hier verkrijgbaar.
    Klantenservice: ****                   Levering:  varieert
  5. beslist
    Hoewel je deze niet echt een webshop kan noemen, mag deze zeker niet ontbreken op deze lijst. Beslist is actief in zowel België als Nederland en verzamelt informatie van ongeveer 9600 winkels en vindt het meest voordelige of populaire product in eender welke categorie. Zo kan je steeds het goedkoopste product vinden waar je naar zoekt, maar geen zorgen want deze zoekt niet op tweedehandssites.
    Klantenservice: nvt                     Levering:  nvt

Aangezien online winkelen steeds makkelijker en voordelig wordt vond ik dit een belangrijke lijst. Als je vindt dat er nog iets op deze lijst ontbreekt, vergeet zeker geen reactie te laten hieronder en vertel ons wat je van dit artikel vond.

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.