De GANDioos cadeaubon voor Gent

gandioos logo

GANDioos is een cadeaubox die geldig was voor zo’n 40 zaken in Gent, geleverd in een mooi doosje.

Luxe en ‘klasse’ is het centrale thema van de GANDioos cadeaubon.

Meer dan een cadeaubon

De Gandioos cadeaubon is geldig in elk van de zo’n 40 deelnemende zaken, die erg divers zijn: restaurants, juwelen, boetieks, zelfs autoverhuur. Wat de zaken verenigt is ‘klasse’, aldus bedenker Geert Straetmans:

“Samen kan je altijd meer dan alleen”, zegt bedenker Geert Straetmans. “Iedereen wint bij deze aanpak. De deelnemende handelszaken én de consument. Bovendien steunen we met GANDioos ook een Gents goed doel.”

Een GANDioos cadeaubon bevatte naast de cadeaubon zélf ook een stijlvol boekje met een overzicht van de deelnemende zaken. Voor de waarde van de cadeaubon heeft u een keuze uit een bedrag van 25,40, 50,100 EURO.

Waar te koop: online, bij deelnemende zaken en op verkoopponten

Online op www.gandioos.be kon de cadeaubon besteld worden (waar we hier bij TadaBon uiteraard fan van zijn) en voor een kleine verzendingskost werd deze thuis geleverd.

Verder kon u natuurlijk de bon ook kopen bij elk van de deelnemende handelaars zijn er ook verkooppunten in en rond Gent waar u uw cadeaubon kan ter plaatse afhalen. Op het moment van dit schrijven kon dat bij kapsalons Cagill, Coiffure Bella, Hairlounge en Sinia Benny. Voor een up-to-date lijst met details klik hier.

 

GANDioos in 2016

Helaas lijkt het erop dat de GANDioos cadeaubon na 1 jaar alweer werd stopgezet, en is ten tijde van dit schrijven ook de website niet meer online. Nie getreurd voor wie op zoek is naar een leuke cadeaubon voor Gent: voor hen is er nog steeds de springlevende Cadeaubon Gent, of de Gentse adresjes die TadaBon gebruiken natuurlijk.

Dit artikel is deel van onze reeks over andere cadeaubonnen dan TadaBon – deze reeks bevat o.a. artikeltjes over: Bongo Bon, Vivabox, Gent Verwent, GANDioos

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.