De leukste Bongobonnen

Bongo-bon

Cadeaubonnen bestaan er in alle vormen en maten, het zijn zonder twijfel populaire cadeaus. Bongobon biedt een ruim aanbod aan bonnen voor allerlei activiteiten voor jong en oud. Voeg gratis een wenskaartje met een persoonlijke boodschap toe om je bon te personaliseren. Hieronder een lijst met de leukste en populairste Bongobonnen.

Eten & drinken

Gastronomisch_Dineren_BE-94d7e51487aef61cf5b7f08df4f76d48-box-slider-s

Iedereen gaat graag eens uit eten. Duik in de culinaire wereld en kies uit een van de dertien bonnen uit deze categorie. Ontbijt bijvoorbeeld met je partner op een van de door Bongo geselecteerde locaties. Of ga gastronomisch dineren en krijg een driegangenmenu voorgeschoteld in een toprestaurant. Voor een Bongocadeaubon betaal je nooit teveel en je wordt altijd beloond met kwaliteit.

 

Wellness

Heb je behoefte aan ontspanning en wellness? Kies dan voor een wellnessbongobon. Je krijgt een beauty behandeling, een massage, een dagje naar de sauna of een wellness weekend voor twee in een luxueus spahotel.

 

Vaderdag

Vaderdag komt eraan, het perfecte moment om een leuke Bongobon te kopen voor je allerliefste papa. Enkele ideetjes:

Plankgas_BE-94d7e51487aef61cf5b7f08df4f76d48-box-slider-s

Avontuurlijke vaders die houden van snelheid kan je gelukkig maken met een Cadeaubon Plankgas. Deze bon biedt keuze uit diverse spectaculaire rij-ervaringen zoals het scheuren met een Vespa of rijden op een racecircuit. Geef maar plankgas!

Familie_BE-94d7e51487aef61cf5b7f08df4f76d48-box-slider-s

Als hij een echte familieman is, kan je met je vader ook op stap met de familie. Beleef een onvergetelijke dag in een pretpark of van een leerrijk museumbezoek. Het wordt ongetwijfeld een dag om nooit te vergeten.

 

Selection by Bongo Bronze

Wanneer je geen specifieke categorie wil kiezen, schenk dan de Selection Bongobon. Deze biedt een gevarieerd aanbod aan activiteiten en producten. Iedereen vindt zijn smaak. De bon heeft 200 keuzes voor een of meerdere personen. Ideaal om cadeau te doen aan medewerkers of kennissen.