een technologisch cadeau hoeft niet duur te zijn: 5 smartphone gadgets onder 50 euro

Geschreven in categorie Cadeautip op door .

We worden alsmaar meer afhankelijk van technologie. Ook gadgets worden steeds populairder en daarom is het ook altijd een leuk idee als cadeau. Hieronder vind je er alvast een paar…

5. Powerbank (€15, bol.com)

smartphone powerbankHoe vaak maakte je het al niet mee. Je bent onderweg ergens naartoe, maar je gsm is plat en nergens in de buurt kan je opladen. Dit kan heel slecht uitkomen. Gelukkig is dat verleden tijd!

Nu we steeds mobieler worden en altijd bereikbaar moeten zijn kan extra power altijd van pas komen. Al vanaf €15 kan je een Powerbank kopen van 2600mAh die de meeste smartphones minstens 1 keer volledig kan opladen. Hij past gemakkelijk in je broekzak of tas en weegt ook niet veel.

4. Speaker (€50, bol.com)

smartphone speakerWe luisteren vaak naar muziek op vele verschillende plaatsen. Thuis, op (weg naar) het werk of tijdens het kamperen. Met een bluetooth-speaker wordt dit een stuk gemakkelijker en leuker. Deze komen meestal met een ingebouwde batterij en hebben vaak ook NFC-functionaliteit, waardoor je direct kan verbinden door je smartphone of tablet tegen de speaker te houden. De kwaliteit bij deze apparaten is degelijk en de meeste van deze speakers gaan vrij luid en zijn leuk als je bijvoorbeeld vrienden uitnodigt, hoewel een feestje waarschijnlijk minder succesvol zal zijn met deze toestellen.

3. Headphones (€15, hoofdtelefoonstore.be)

smartphone headphonesAls je niet kan luisteren door de grote speakers, bijvoorbeeld op de fiets, moet het maar met het kleine, maar daarom niet minder goede materiaal. Je kan kiezen tussen in-ear, on-ear of over-ear. In-ears ook wel beter gekend als oortjes nemen niet veel plaats in en zien er ook vrij elegant uit, vaak zonder al te veel kwaliteitsverlies. Vaak hebben deze ook goede noise-cancelling en word je gehoorgang helemaal afgesloten van externe geluiden. On-ears staan meestal plat op je oor en zijn niet mijn favoriete type headphones. Niet enkel jij hoort wat er rondom je gebeurt, maar ook de mensen rondom je kunnen vaak meegenieten van waar je naar luistert. Over-ears vormen een koepel over je oor en hebben vaak het grootste bereik en beste bass.

2. Selfie-stick (€10, bol.com)

smartphone selfie-stickDeze is waarschijnlijk de meest controversiële op deze lijst en ik begrijp waarom. Het ziet er raar uit. Waar dan ook. Op de bus, tram, trein, fiets, wagen. Je hebt ze waarschijnlijk wel al eens ergens gezien. Een stok met aan het ene eind een handvat, en aan de andere kant een houder voor je smartphone. Het concept is simpel, je steekt je smartphone in de houder verbind de remote met bluetooth en neemt een selfie. Op de aziatische markt verkoopt deze nu als gek aan spotprijzen. Het is hip, maar waarschijnlijk niet voor lange duur.

1. NFC-tags (€4/stuk, bol.com)

smartphone nfc stickerAls je NFC-functionaliteit op je smartphone hebt, wat ondertussen al meer en meer voorkomt, ken je vast al de NFC-tags, maar je weet misschien niet precies wat ze zijn of doen. NFC, kort voor Near Field Communication, kan je helpen om alledaagse taken makkelijker te maken. NFC-tags of -chips zijn kleine stickers of tags die je overal kan plakken of leggen. Via de “Trigger”-app op de Google Play Store kan je deze microchips instellen om ongeveer eerder wat te doen. Dit kan gaan van je wekker in te stellen tot je WiFi aan te zetten, en dit alles enkel door met je toestel tegen de tag te drukken.

Ondanks het feit dat prijzen natuurlijk steeds kunnen veranderen, bewijst dit dus dat leuke gadgets helemaal niet duur hoeven te zijn en dus geschikt zijn voor elke gelegenheid. Indien je nog suggesties hebt, aarzel zeker niet om te reageren hieronder!

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.