Etsy lanceert online cadeaubonnen met daverend succes

Geschreven in categorie Cadeaubonnen, Geschenken, Online op door .
Etsy moet zowat de bekendste site ter wereld zijn op het gebied van individuele online verkopers. De site verenigt honderdduizenden mensen die een ‘mini online winkel’ op Etsy hebben en daar aan online shoppers hun waar aanbieden. Etsy lanceerde cadeaubonnen voor hun online winkels in oktober 2012, en na anderhalf jaar kunnen we de rekening maken: ze zijn een daverend succes. Sinds oktober 2013 zijn de Etsy git cards dan ook geïntroduceerd in Europa, waaronder België!

Een zich snel verspreidende succesformule

 In oktober 2012 lanceerde Etsy hun online gift card, waarmee je iemand een plezier kan doen met shoppen. De online-bon kan meteen gemaild worden naar de gelukkige ontvanger of je print hem af, zodat het cadeau toch nog iets tastbaars heeft. Een fantastisch concept, dat ook de basis vormt van de werking van TadaBon.
Een jaar later, in oktober 2013, werd deze bon ook in andere landen gelanceerd. Zo kon je meteen in euro en niet meer enkel via dollar een bon aankopen. Dit zijn de in totaal achttien landen waarin Etsy ondertussen actief is: Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, IJsland, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.
 
Inderdaad, daar staat ook ons landje tussen! Dus, als je straks iemand een plezier wil doen met een cadeaubon en online aan het rondkijken bent, overweeg zeker ook eens de Etsy gift cards.
 

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.