Horeca Dashboard – beheer foodcost, personeelskost, omzet en meer in één oogopslag

Geschreven in categorie Horeca, Online, TadaBon op door .

TadaBon is trots om een kersvers partnership aan te kondigen met Horeca Dashboard: een cloud-gebaseerde oplossing waarmee horeca uitbaters eenvoudig het overzicht kunnen bewaren op kosten en inkomsten.

horeca dashboard

Via een interface die op elk platform (computer, mobiel, tablet) beschikbaar is geef je in enkele minuten per dag relevante cijfers in zoals food cost, facturen voor vaste kosten, personeelskost, kassa inkomsten etc etc. Horeca Dashboard presenteert dan een overzichtelijk rapport waarin je zelf kan filteren op periode, vergelijken tussen periodes, etc… Op deze manier zie je in 1 oogopslag hoe je zaak er cijfermatig ‘aan toe is’. Maar natuurlijk kunnen zij het zelf beter uitleggen dan ons – Je kan gratis een demo aanvragen via hun web site en een persoonlijke digitale ‘tour’ reserveren van het syteem.

TadaBon voordeel voor Horeca Dashboard klanten

Horeca Dashboard gebruikers die vanop hun website een cadeaubon willen aanbieden kunnen vanaf nu genieten van een leuke korting bij het van start gaan met TadaBon. Dit gebeurt via het ingeven van jouw TadaBon facturen in Horeca Dashboard.

Zaakvoerder in de horeca sector? Contacteer ons gerust met vragen en uitleg indien je interesse hebt!

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.