De Multi Cadeaubon Gent – alle leuke TadaBon adresjes in Gent op 1 bon!

Op TadaBon kan je al een tijdje een heel erg leuke selectie van winkels in Gent vinden, en er komen er nog wekelijks bij. Daarom hebben we besloten de volgende stap te nemen: Multi Cadeaubon Gent: de cadeaubon die door de ontvanger kan ingeruild worden voor een bon bij één van de meer dan 50 Gentse TadaBon adresjes naar keuze!

We hebben speciaal voor deze cadeaubon ook een heel eigen aparte pagina gemaakt: cadeaubongent.be. op deze pagina kan je ook een lijst vinden met de huidige deelnemende winkels – een lijst die niet stil staat!

Multi Cadeaubon Gent

Hoe koop ik een de Multi Cadeaubon Gent?

Je kan deze cadeaubon online eenvoudig kopen en daarna zelf afprinten of doormailen, net zoals elke andere TadaBon: ga naar deze pagina om van start te gaan.

Eens daar geland kan je natuurlijk helemaal personalizeren: het bedrag, van wie en voor wie, een persoonlijk berichtje…

DUS: een Gentenaar in je omgeving die je eens zielsgelukkig wil maken? Nie neute, nie pleue, gewoon de Multi Cadeaubon Gent geven!

Multi Cadeaubon Gent

Opmerkingen, vragen of feedback?

Als je ideetjes hebt over deze cadeaubon, winkeltjes die volgens jou er moeten bijstaan, of vragen over hoe het precies allemaal werkt, aarzel niet om ons te contacteren en wij helpen jou graag verder!

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.