Kotcadeaus – Originele cadeaus voor op kot

studentenkot

Het nieuwe academiejaar is weer begonnen en vele studenten hebben hun intrek genomen in een kot. Het is zover: je verlaat het ouderlijk huis. Op kot gaan is een grote stap en daar hoort uiteraard een passend cadeautje bij. Hier hebben we de leukste en meest praktische cadeaus geselecteerd die geschikt zijn voor elk kot.

Kotfood

9200000009921502          9200000027267800         9200000009912131

Gedaan met de afhaalchinees of kant-en-klaarmaaltijden, met studentenkookboeken kan je gemakkelijke en snelle recepten maken op jouw kot. Je hoeft geen uren in de potten te roeren om een goedkoop en heerlijk gerecht op tafel te toveren. De kookboeken leggen stap voor stap uit wat je precies moet doen. Koken wordt op die manier kinderspel. Overleef dit academiejaar dus niet op diepvriespizza, maar maak een lekker maaltijd voor jou en je kotgenoten.

Decoratie

Iedereen kan van zijn kot een uniek en gezellig plekje maken met de juiste decoratie. Er bestaan heel wat verschillende winkels waar je leuke en originele decoratie kan kopen. Let er uiteraard wel op dat dit cadeau bij de stijl van het kot past. Koop enkele leuke plantjes of bloemen om het kot van je vriendin op te fleuren of maak een fotocollage met de beste herinneringen en de mooiste vakantiefoto’s.