Genieten met Tadabon Cadeaubonnen in West-Vlaanderen

Tadabon is sinds kort ook meer actief in West-Vlaanderen. Ontdek hier waar je kan genieten van wat West-Vlaanderen te bieden heeft op vlak van wellness, beauty en gastronomie.

 1. YOGO Beauty & Wellness

  Bij YOGO in Kortrijk geniet je van zowel wellness als beauty. In een oase van gezelligheid, warmte, luxe en privacy treedt je binnen in een relaxruimte waar tijd en dagelijkse sleur verdwijnen. Laat u leiden door rust, licht en warmte en voel u als herboren. Bonnen en meer info vind je op de Tadabon pagina van YOGO of op yogo.be.

 2. Soepbar Soupreme

  Voor verse soep, warme broodjes, koude wraps, koffie, smoothies, yoghurt met vers fruit, apero, moet je bij Soepbar Soupreme in Zwevegem zijn. Bonnen en meer info vind je op de Tadabon pagina van Soepbar Soupreme of op soepbar-soupreme.be.

 3. Anima Pilates Studio

  Anima Pilates Studio in Zwevegem is een centrum voor welbevinden, bewust sporten, rust en balans, energie en inspiratie. Je kan er terecht voor professionele Pilates, yoga, cardio en BBB training. Ook om je houding te verbeteren of om diëtetisch advies te vragen ben je daar op de juiste plek. Bonnen en meer info vind je op de Tadabon pagina van Anima of op animapilates.be.

 4. Kaffee Renée

  Naast een een hartverwarmend interieur heeft Kaffee Renée uit Kortrijk ook een kaart boordevol lekkers.Een dagelijks variërend aanbod taart, milkshakes, een ruim assortiment frozen yoghurt, verse fruitsalade, verschillende soorten koffie, biologische yoghurt, warme of ijskoude chocoladedrankjes en een ruime keuze voor mensen die houden van een kopje thee. Je kan er ook terecht voor een heerlijk ontbijt. Bonnen en meer info vind je op de Tadabon pagina van Kaffee Renée of op kaffeerenee.be.

 5. Casa Caliente

  Casa Caliente in Avelgem is zoveel meer dan een sauna. Zij bieden een exclusieve sauna met sterrenhemel, stoomcabine met kleurentherapie, infra-Lounge banken (infrarood), warm voetbad, massage-tafels, buitenjacuzzi, verwarmd buitenzwembad, kantelemmer, binnen en buiten relaxruimte en regendouches. Zeker eens de moeite om te gaan ontspannen! Bonnen en meer info vind je op de Tadabon pagina van Casa Caliente of op casa-caliente.be.

 6. El Gusto

  El Gusto is een pastabar in Heule. ZIj serveren zowel de klassiekers als vegetarische pasta’s en zelfs broodjes. Bonnen en meer info vind je op de Tadabon pagina van El Gusto. Je kan hen ook volgen op hun facebook-pagina.

 7. VitaStyle

  VitaStyle biedt in alle rust een individuele begeleiding om gezond af te slanken, je vitaliteit te herwinnen en terug in balans te komen. Daarnaast kan je er ook terecht voor gelaats- en lichaamsbehandelingen, massages, voedende & verzorgende producten en andere schitterende arrangementen. Bonnen en meer info vind je op de Tadabon pagina van VitaStyle of op vitastyle.be.

Geen excuus meer dus om niet gezellig uit te gaan eten of te gaan genieten in West-Vlaanderen! Wil je zelf ook je winkel of zaak promoten op TadaBon? Contacteer ons dan gerust en wij helpen u graag verder!

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.