Blijf gezellig in je luie zetel! 6 online te kopen cadeaubonnen, van Amazon tot iTunes


Cadeaubonnen staan er al lang om bekend een gemakkelijk en veilig cadeau te zijn. Als je niet weet wat kopen, geef je een cadeaubon. Maar tijden veranderen en tegenwoordig kan je iedereen blij maken met een leuke cadeaubon. Het wordt ook steeds handiger om de bonnen thuis uit te besteden aangezien je gemakkelijk vanachter je computer een cadeau kan uitkiezen. Hieronder volgt een overzicht van enkele leuke cadeaubonnen die online worden aangeboden (buiten die van TadaBon zelf natuurlijk). Je kan telkens op de afbeelding klikken om naar de web site te gaan. Veel online shop plezier!

Amazon

image

Amazon: het winkelcentrum van de wereld. Je kan bijna alles vinden op Amazon: zowel klein als groot. De website biedt een ruim assortiment aan van boeken tot wijn of fitnesstoestellen. Keuze genoeg dus om je bon aan te besteden. De cadeaubon wordt verzonden in de vorm van een leuke cadeaukaart of cadeaubox die je zelf kan kiezen. Het is ook mogelijk om via Amazon een online cadeaubon te kopen die onmiddellijk in je mailbox van belandt.

Apple iTunes

image

In de iStore van Apple kunnen mensen met iPhone, iPad en andere Apple-toestellen boeken, muziek, applicaties en tv-episodes kopen. Vast en zeker het perfecte cadeau voor muziekliefhebbers. De cadeaubonnen van Apple zijn verkrijgbaar voor €25, €50 of €100.

Bongobon

image

De Bongobon is een belevenisbon die voor een unieke en onvergetelijke ervaring zorgt. Je kan kiezen uit meer dan 70 bongobonnen voor één persoon, koppels, vrienden of familie.

Vivabox

image

Een vivabox bevat altijd twee geschenken: een cadeautje zoals een fles wijn of schoonheidsproduct en een cadeaubon voor een leuke belevenis zoals wijnproeven, concerten of een etentje. Ook deze bon is snel en handig online te bestellen.

Bol.com

image

Op bol.com kan je een cadeaukaart bestellen tussen €5 en €75. De site biedt een keuze aan miljoenen cadeaus die binnen enkele dagen aan huis worden geleverd.

Kortrijk cadeaubon

cadeaubon

De stad Kortrijk biedt een cadeaubon aan waarvan je zelf het bedrag bepaalt (tussen €10 en €500). Deze is geldig in zowat alle handels -en horecazaken in Kortrijk. Met de kaart kan je een heerlijke dag in Kortrijk doorbrengen.

 

Cadeaubonnen zijn al lang niet zomaar ‘een snelle oplossing’ meer, maar leuke en originele cadeaus die iedereen zullen plezieren. Omdat er in dit digitale tijdperk zoveel online te koop worden aangeboden, is het nog gemakkelijker dan ooit om een leuk cadeau uit te kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.