Originele cadeautips voor kerst en nieuw

kerst

Kerst en nieuwjaar staan helemaal in het teken van lekker eten, familie en gezelligheid. Het is het perfecte moment om je geliefden te verrassen met een leuk cadeau, dit is namelijk een traditie geworden. Neem hieronder snel een kijkje, vind inspiratie voor leuke pakjes om onder de kerstboom te leggen en maak je familie en vrienden blij.

Klik op de afbeeldingen om naar de site te gaan waar je ze kan kopen!

Winteraccessoires

14A352000012M00-001

Met een koude winter in zicht zijn mutsen, handschoenen, sjaals of zelfs sokken een leuk accessoire om te schenken. Kies voor een subtiele, neutrale kleur voor volwassenen en een leuke print voor de kinderen.

Gepersonaliseerde mok

Koop een mooie mok met een leuke en gepaste boodschap op en vul deze met chocolade en marshmallows. Heerlijk om tijdens de koude winterdagen een warme kop chocomelk te drinken.

Cadeaubon

Cadeaubonnen blijven een garantie op succes. Of het nu gaat om een waardebon of een bon voor een onvergetelijk avontuur, je zal er altijd iemand blij mee kunnen maken. Schenk bijvoorbeeld een bon voor een romantisch diner bij kaarslicht of ga voor een huskytocht in de sneeuw.

Smartphone gadgets

opxwyy14228715639419200000041422497media_l_8215178

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone, gadgets zijn daarom een leuk cadeau. De selfie stick is helemaal in en kan onmiddellijk gebruikt worden om foto’s te nemen tijdens de feestdagen. Met oplaadbaar smartphonehoesje hoef je nooit meer bang te zijn voor een lege batterij. Als je vaak video’s bekijkt op je smartphone, komt een cardboard smartphone projector goed van pas. De doos die je zelf in elkaar moet steken, projecteert het beeld van je gsm acht keer groter op een witte muur.

Zie ook onze eerdere blog post over smartphone gadgets cadeautips voor meer inspiratie!

Champagne of wijn

Een fles champagne, wijn of een andere sterke drank past helemaal bij de sfeer van de feestdagen. Vind je het op zich maar een ‘zozo’ cadeau omdat het een beetje een klassieker is, wikkel er dan misschien leuk als extratje een afgedrukte cadeaubon rond (bijvoorbeeld van een wijn speciaalzaak) rond!

Kerst en nieuwjaar staan symbool voor samenzijn met je geliefden. Genieten van een hapje en cadeaus uitwisselen, het is een moment waar we het hele jaar naar uitkijken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.