Samenleggen voor een cadeau als groep: het kan met TadaBon

Geschreven in categorie Cadeaubonnen, TadaBon op door .

Soms is het leuk en handig om als groep samen een cadeau te kopen voor iemand. Bijvoorbeeld voor een verjaardag of speciale gebeurtenis van een collega, of iemand binnen de vriendengroep die iets te vieren heeft…

Jammer genoeg is het samenleggen voor zo’n cadeau vaak een beetje een gedoe: ofwel ouderwets met een enveloppe rondgaan, maar dan is er altijd wel iemand die geen contant geld bij heeft, ofwel afspreken dat 1 ‘vrijwilliger’ het cadeau volledig koopt en dan duimt dat iedereen er aan denkt zijn deel terug te betalen.

Screen Shot 2016-06-23 at 14.25.02

TadaBon lanceerde een leuke oplossing: je kan eenvoudig met meerdere mensen bijleggen voor een cadeaubon. Op deze manier bouw je een persoonlijke cadeaubon als het ware samen op, waarbij iedereen die wil (op een veilige manier natuurlijk) online een bedrag naar keuze bijdraagt.

Natuurlijk komen de namen van de gevers, al dan niet met persoonlijke boodschap, ook op de cadeaubon! (maar niet de individuele bedragen, enkel het totaalbedrag)

Als iedereen dan heeft bijgedragen (of de speciale dag waarop je de bon wil geven komt eraan!) kan je dan de cadeaubon eenvoudig finalizeren en afprinten. Op deze manier heb je handig met z’n allen een leuk cadeau gekocht en dient niemand zich ‘op te offeren’ om de rest voor te schieten.

Hoe als groep een cadeaubon kopen?

Vanop elke TadaBon pagina heb je de keuze als groep te kopen. Dit doe je door de koop als groep tab te selecteren. Bijvoorbeeld op de pagina van de multi cadeaubon Gent ziet het er zo uit:

cadeaubon in groep kopen

Eens jij als eerste met jouw bijdrage een cadeaubon gestart bent, ontvang je een persoonlijke veilige link die je kan doorsturen naar de andere bijleggers!

Via deze link kan dan de cadeaubon bijgelegd worden. Eens iedereen heeft bijgelegd, kan je dan eenvoudig de finale cadeaubon finalizeren afprinten, klaar voor gebruik!

Zoals altijd, veel geefplezier! Klik hier om naar TadaBon te gaan en je eerste groeps cadeaubon te starten! 

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.