Shoppen met een Tadabon cadeaubon in Kortrijk en omstreken

Er is natuurlijk meer te doen in West-Vlaanderen dan enkel genieten van wellness en gastronomie. Je kan er natuurlijk ook shoppen. In dit artikel bespreken we de nieuwe TadaBon winkels in West-Vlaanderen.

 1. Byttebier (Kortrijk)

  Byttebier Be Happy in Kortrijk is een grote geschenken- en designspeciaalzaak met bijzondere afdelingen voor de hobbykok of de echte gastvrouw/gastheer. De winkel situeert zich in een historisch pand, over 2 verdiepingen, in hartje Kortrijk, naast St Maartenskerk.

 2. Vandepopuliere (Wevelgem)

  Voor juwelen en horloges ben je bij juwelier Van de Populiere in Wevelgem aan het juiste adres. Een goede service en een vriendelijke naservice onder de vorm van een eigen hersteldienst zijn slechts enkele van hun troeven.

 3. Carrément Femme (Heule)

  Carrémént Femme in Heule staat voor modieuze en trendy schoenen, handtassen, juwelen en bijhorende accessoires. Deze worden voor u geselecteerd op beurzen in binnen- en buitenland om zo een mooi en divers gamma aan te bieden. Afspraak in Heule!

 4. Ad hoc (Kortrijk)

  Bij AD HOC in Kortrijk vind je voor elk wat wils: decoratief, nuttig, clean, vrolijk, sober of kleurrijk. Een hebbeding voor jezelf of een doordacht geschenk voor je vrienden? Guiguite Boel en Barbara Decorte helpen je graag in je keuze uit het ruime aanbod. Aanstekelijk enthousiasme en een kenmerkende verpakking maken van AD HOC de place-to-be.

 5. Stoffenzaak Soldeur (Kortrijk)

  Voor zowel stoffen voor hippe kinderkledij, als mode-, feest – en interieurstoffen moet je bij Stoffenzaak Soldeur in Kortrijk zijn. Zij hebben ook heel wat mercerie en textiel in huis en verkopen zelfs verschillende naaimachines van Singer! Je kan er zelfs naailes volgen! Zij staan ook bekend voor confectioneren van gordijnen: Gordijnen, plisségordijnen, optreksystemen, rolgordijnen, duo rolgordijnen, lamellen, Amerikaanse en Japanse systemen, shutters, gordijnroedes… Zij komen bij je opmeten en plaatsen en je kan zelfs je eigen gordijn ontwerpen! Kies een leuke vakantiefoto of tekst en laat deze op je rolgordijnen drukken. Laat je creativiteit de vrije loop!

 6. Filati (Kortrijk)

  Filati in Kortrijk is een speciaalzaak in wolartikelen, sokken, ondergoed en pyjama’s. Je vindt er de belangrijkste wolleveranciers (Lana Grossa, Lang, Katia, Bergere, Phildar). Daarnaast hebben ze ook een breed assortiment aan kinderpyjama’s van Woody, Petit Bateau, Arthur en voor de volwassenen Arthur, Schiesser en Vandy. Ook voor sokken Falke, Burlington, Calvin Klein en ondergoed Woody, Schiesser en Petit Bateau is er een breed assortiment.

In deze winkels vind je gegarandeerd waar je naar zoekt. Deze zijn zeker waard om eens te gaan bekijken, en natuurlijk, nog meer om iemand een plezier mee te doen! Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar op tadabon.be/west-vlaanderen. Heb je zelf een winkel, dan kan je je registreren op TadaBon (vraag gerust meer info). En als je zelf nog een leuke winkel kent regio West-Vlaanderen, vergeet dan zeker niet te reageren hieronder!

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.