Sportliefhebbers: Cadeaus voor sportievelingen!

Het is altijd lastig om het perfecte cadeautje te vinden voor de sportievelingen onder ons. Vooral omdat ze alles al hebben qua sportgerief en materiaal. Maar geen enkele sportliefhebber zal een gadget of een materiaal meer of minder afslaan! Hieronder vind je enkele toffe ideetjes!

Wall Art

Als je sportieve vriend of vriendin graag veel sport en oefent kan je hen helpen met de omgeving wat op te fleuren. Een kamer waarin je volop kan genieten van je passie, dat is wat je zoekt! Een paar muurstickers hier, een paar afbeeldingen daar, en de omgeving is al een pakker actiever!

    

    

    

Wall Stickers Sport

Flesjes

Hydratatie, zooooo belangrijk voor sporters! Je zou toch niet willen dat je vriend of vriendin dorst heeft?? Daarom hebben we hier een paar toffe flesjes op een rijtje gezet!

    Vapur FlexibleWater Anti-Bottle

    

    

 

Waterflesjes

Waterflesjes

Waterflesjes

Sporttassen

Al dat sportgerief, wat is het zwaar zeulen daarmee! Een goede sporttas is een echte must als het op materiaal aankomt. Sporters vervoeren al hun sportkledij en accessoires hierin. Een goede kwaliteit is echt top, maar het uitzicht mag er ook wel zijn!

#bag #fashion    #3AM PP 5791-SWT chevron fabric satchel black white – Charmed and Company Creations

Afbeeldingsresultaat voor funny sports bags    Gerelateerde afbeelding

Sporttassen

Sporttassen

Sporttassen

Zweetbanden

Zweet parelt langs je voorhoofd, eikes bah. Afkuisen met zweetbandjes dus. Maar wel met stylish zweetbandjes! Check deze!

    eBoot Tie Dye Headbands Cotton Stretch Headbands Elastic Yoga Hairband for Teens Girls Women Adults, Assorted Colors, 10 Pieces

    

Zweetbanden

Zweetbanden

Fitnessproducten

Voor de fitnessliefhebbers onder de sporters bestaan er duizend en één soorten materiaal om fit te blijven. Hieronder sommen we een paar soorten op die je sportvrienden gegarandeerd blij zullen maken!

Springtouwen

Springtouwen zijn handige materialen om in vorm te blijven, en het goede eraan is: echt iedereen kan met deze dingen overweg!

    

Springtouwen

Balans Disks

Dé trend van het moment: balans disks. Goed voor cardio oefeningen en evenwicht te bewaren.

    

Balans Disks

Gewichten

Voor de echte krachtpatsers zijn gewichten de max! Kleine, grote, middelmatige, het kan niet op! Gemakkelijk om thuis te gebruiken. Joepie!

Gewichten

Matjes

Voor yoga, voor fitness, voor alle soorten sportieve gelegenheden!

    

Matjes

Accessoires

De moderne technologie kan ook niet uitblijven in de sportwereld. Oortjes en smartphones zijn ook niet meer weg te denken bij sporters. Er bestaan alle soorten handige apps, tips en tricks om gebruik te maken van die soort technologie.

Een houder voor je gsm is altijd handig, vooral tijdens het lopen en sporten. Je hoeft nu nooit meer je gsm thuis te laten omdat het niet past in je sportkledij. Nu kan je de gsm meenemen, gebruiken en eventueel naar coole muziek luisteren tezelfdertijd.

Oortjes zijn veel gemakkelijker dan die oude koptelefoons van vroeger. Je steekt ze in je oren en hup met de beentjes!

    

    

Telefoon Houder

Oortjes

Als échte, toegewijde sporter wil je de sport met alles verbinden, misschien ook met je privéleven? Wat denk je van een bijpassend telefoonhoesje? JA!!

    

    

Telefoonhoesje

Relax

We hebben het beste voor laatst bewaard! Wat doet elke sporter sowieso graag na een goede workout? Inderdaad, relaxen! Beste gevoel EVER!

Ooit al gehoord van een massagebal? Nu wel dus! Het is een bal met een soort onscherpe pinnetjes erop. Je kan de bal onder je voetzolen steken en zo je voeten masseren na een lange dag sporten. Je kan ook handmatig de bal over je armen of andere zere ledematen rollen. Relaxatie gegarandeerd!

Pro-Tec Athletics High Density Spiky Massage Ball, Red

Relax Massagebal

Spurt naar de sportwinkel en koop je sportvrienden hun favoriete cadeautjes!