Summer Time, Summer Fun, Summer Gifts!

Ken je ook iemand die verjaart in de zomer? Of is er iemand speciaal in je leven die je graag eens wil verrassen wanneer de zon nabij is? Valt er een speciale datum net in die zonnige periode waarbij je graag een cadeautje wil kopen?

Hieronder vind je enkele ideetjes die je kan opdoen om het perfecte zomer-cadeautje te vinden voor hem of haar! Olé!

Rituals

Wie wordt nu niet graag verwend? Bij Rituals vind je altijd wel een lekker ruikend spa-pakketje voor zowel mannen als vrouwen. Telkens in de wintermaanden en zomermaanden wordt er 1 ‘limited edition’ geur gelanceerd. Deze blijven maar een paar maanden bestaan en zijn ook maar een paar maanden beschikbaar in de winkel zelf. Meestal ruiken de wintergeuren naar warme, zoete smaken, terwijl de zomergeuren meer lijken op een citrusgeur. De limited edition geur voor 2017 is ‘Express your Soul’.

Wil je een verfrissend, maar ook uniek cadeautje geven? This is it people.

Koop hier de ‘Express your Soul’ collectie

Summerproof Box

Wil je graag helemaal summerproof zijn of ken je iemand die zo’n box kan gebruiken? Super! Dit kan je zelf maken, en het is nog eens leuk ook!

Eerst en vooral: de box zelf is heel belangrijk. Wie wil er nu op een saaie bruine doos kijken? Niemand. Daarom is het een tof idee om een gewone doos om te toveren naar een kleurrijke, funky summerproof box. Neem wat inpakpapier in levendige kleurtjes in de ene hand en wat tape in de andere. Ga aan de slag en beplak de hele doos in de kleuren die jij wil!

De inhoud. Ook zeer belangrijk natuurlijk. Het doel van deze doos is om zowel een jongen als een meisje summerproof te maken. Wat kan je dan in de doos steken?

Sunglasses

Look on the bright side of life! Wat mag er natuurlijk niet ontbreken tijdens de zomer? Zonnebrillen! Waar je ook gaat: alles zal er veel beter uitzien, inclusief jezelf! Ahja, en het is ook keifunctioneel, maar da’s bijzaak!

ASOS Sunglasses
Mister Spex Sunglasses
Nordstrom Sunglasses
NEXT Sunglasses

Summer Cocktails

I don’t know how you guys are with Christmas presents, but Craig and I struggle for new ideas each year. It’s actually rather humorous how terrible we are. I hope you like those cutesy and thoughtful gifts because, guess what?? — You’re getting a gift card! And YOU get a gift card, and so do YOU! But this year it’s going to be a little different because my family agreed we would not buy each other gifts. Instead, we’ve decided to make some small, homemade, goodies for each other and spend the...:

Als je iemand kent die de zomer niet kan doorstaan zonder een verfrissende cocktail in de hand, dan is dit hét perfecte cadeau! Een persoonlijk samengestelde cocktail box is het beste wat hen zou kunnen overkomen. Al betwijfelen we dat deze box de hele zomer lang zal meegaan… Welke basis dingen zijn er nu essentieel om in zo’n box te steken?

  • Cocktail recepten van hun favoriete cocktails
  • Suiker en zout om het glas te versieren
  • Olijven, fruit, kersjes en andere extra’s om je cocktail wat op te leuken
  • Tandenstokers om die extra’s van tussen je tanden weg te krijgen
  • Onderleggers zodat je niet kan morsen met de cocktails zijn ook altijd handig
  • Cocktailshaker voor de echte barmannen en barvrouwen onder ons
  • Maatbekertjes zijn verplichte onderdelen
  • Muddlers komen altijd van pas bij elke cocktail (vergelijkbaar met vijzels)

Nu moet je enkel nog de ingrediënten van je favoriete cocktails kiezen! Mojito, Martini, Pina Colada, Margarita, Caipirinha, Cosmopolitan, Tequila Sunrise, Cuba Libre, Long Island Iced Tea, Mazoutje, … Iemand?

Cool down

Thermaal bronwater voor gezicht en lichaam - La Roche-Posay

Je hebt het warm… Alles plakt… Je zweet zo hard dat je okselvijvers hebt… Niet getreurd! Met deze verkoelingsspray maak je er korte metten mee! La Roche-Posay heeft een soort spray ontwikkeld die bestaat uit thermaal water. Dit water zorgt ervoor dat je lichaam meteen afkoelt in die hitte en ook koel blijft. De spray kan je aanbrengen op elk deel van het lichaam.

Koop hier Thermaal Water van La Roche-Posay

Genoeg ideetjes dus om het perfecte zomer-cadeautje in de wacht te slepen! Succes met de zoektocht iedereen!