TadaBon: The Force Awakens – Part 1: Epic Comic Store!

Geschreven in categorie Algemeen, TadaBon op door .

De kerstperiode is een magische tijd. Fonkelende lichtjes en dromerige taferelen. Maar dat de magie ook echt is weten slechts enkelingen. Sta mij toe het geheim van TadaBon met u te delen. Elk jaar omstreeks deze periode gebeurt het opnieuw: the force awakens…

Tijdens mijn opleiding tot de heilige orde van de TadaBonners, had ik er natuurlijk al vaak over gehoord. Alles werd tenslotte steeds nauwkeurig genotuleerd. Maar de eerste maal dat ik er zelf getuige van was bleef het toch een wonderbaarlijke ervaring. Misschien herinner ik het me daarom nog zo goed.

Het jaar was 1963 en ik had de opdracht gekregen om naar het verre Oostenrijk te reizen om een TadaBon af te leveren (in die tijd kon je een TadaBon nog niet online bestellen). Daar stond voor mij een kleine tengere jongen, ietwat angstig te wezen. Ik gaf de jonge Arnold een TadaBon van Epic Comic Store en toen gebeurde een wonder:

Omzeggens heeft Arnold het later nog tot senator geschopt...Omzeggens heeft Arnold het later nog tot senator geschopt…

Dit artikel is deel van onze TadaBon: The Force Awakens reeks. Als je het leuk vind, delen maar! Suggesties ook steeds welkom!

– Deel 1: Epic Comic Store
Deel 2: Avalon

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.