TadaBon: The Force Awakens – Part 3: Bollebuik!

Geschreven in categorie Leuke winkel op door .

Dezer dagen hangt er een snuifje magie rond TadaBon. Zie maar eens wat een cadeaubon van Bollebuik voor dit koppel met een vurige kinderwens deed… Kortom: another happy customer.

[vervolg op The Force Awakens Part 2: Avalon]

Het was zeker niet de eerste keer dat een dergelijke gebeurtenis zich – onder invloed van de Force – voltrok. In mijn lagere schoolopleiding tot de helige orde van de TadaBonners werd één verhaal zelfs tot vervelens toe herhaald. Een verhaal van een koppel met een vurige kinderwens. De minzame man slaagde er echter niet in om zijn vrouw de zoon te schenken waar zij zo op hoopte.

Het was een klus die de OpperTadaBonner zelf voor zijn rekening wou nemen. Vol enthousiasme zocht Hij de vrouw op. Naar het schijnt was enkel de TadaBon cadeaubon van Bollebuik voldoende geweest om het koppel te geven waar zij al die jaren vurig naar verlangden. In elk geval, later bleek ook de jongen een sterke gave te hebben om mensen te inspireren…

TadaBon effect jezus maria

 

Dit artikel is deel van onze TadaBon: The Force Awakens reeks. Als je het leuk vind, delen maar! Suggesties ook steeds welkom!

Deel 1: Epic Comic Store
Deel 2: Avalon
– Deel 3: Bollebuik
Deel 4: Doen

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.