Bzen esthetiek

Koop een cadeaubon geldig bij Bzen esthetiek

Bzen esthetiek is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Kortrijk.
CADEAUBON Cadeaubon Kortrijk
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Bzen esthetiek

Als vermoeidheid zich spiegelt op uw uiterlijk, geeft een massage of schoonheidsbehandeling u weer nieuwe energie. Tegenwoordig is het steeds meer van belang om zoveel mogelijk in een zo kort mogelijke tijd te presteren. Overbodig te vertellen dat uw lichaam daar ook onder lijdt. Tijd voor uzelf nemen in de huiselijke kring is bijna onmogelijk. Gun u die tijd tóch en laat uzelf tot rust komen door u eens lekker te verwennen met een van de behandelingen die ik u kan bieden.

"bzen" geeft weer wat ik wil uitstralen. In tijden van stress en verplichtingen, is het prettig harmonie te vinden tussen geest en lichaam. Boek een afspraak en overtuig uzelf van de positieve werking die een massage of een extra verzorging aan uw uiterlijk voor u en uw omgeving kan betekenen.

Daarnaast kunt u ook bij mij terecht voor medische pedicure, epileren en harsen, verven van wenkbrauwen en wimpers, lifting van wimpers, manicure, plaatsen van kunstnagels, zowel gelish, gel als acryl, make-up, magic white behandeling, ontspannende massages, permanente make-up isw met Si belle.