Carlino Feel Good Store

Koop een cadeaubon voor Carlino Feel Good Store

CADEAUBON Carlino Feel Good Store
max. 150 karakters
Hoe ontvangen na aankoop?
Carlino Feel Good Store is deel van de Cadeaubon Antwerpen!
Over Carlino Feel Good Store

Carlino Feel Good Store is een unieke boutique, dat u betaalbare, duurzame kleding gemixt met trendy accessoires en originele cadeaus brengt. We zijn gelegen in het historisch hartje van Antwerpen, op wandelafstand van de Kathedraal en de Groenplaats.

Carlino Feel Good Store is voor iedereen die van fashion en een mooie lifestyle houdt. We werken samen met internationale en Belgische ontwerpers – zoals Noosa, Srndpty, Yz'bel, Santoro en veel meer – die u met veel passie en overtuiging kwaliteitsvolle, originele producten aanbieden.

Bij ons draait het allemaal om u. Daarom vinden we het belangrijk om een inspirerende winkel omgeving te creëren, waar shoppen een waar plezier wordt en waar u altijd terecht kan voor persoonlijk advies.

Naast de fysieke winkel, hebben we ook een webshop die 24/7 open is. Zo kan u in alle comfort onze collecties ontdekken en shoppen zonder de deur uit te gaan. Hierbij geven we u ook de keuze om uw aankopen thuis te laten leveren of bij ons in de winkel te komen afhalen.

‘Making YOU happy since 2014'


Adres
AdresMelkmarkt 4
2000 - Antwerpen
Telefoon03 256 95 93
Contacteer Carlino Feel Good Store
Naam:
Email:
Tel (optioneel):
Bericht:
Verkoopsvoorwaarden

Zie de TadaBon algemene verkoopsvoorwaarden.