Dogs & Drinks

Koop een cadeaubon geldig bij Dogs & Drinks

Dogs & Drinks is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Gent.
CADEAUBON Cadeaubon Gent
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Dogs & Drinks

Plek voor een gezellige babbel, een lekker drankje én een heleboel knuffelbare honden: je vindt het allemaal bij Dogs & Drinks. Op slag verliefd op zo’n koddige loebas? Via een van de hondenopvangorganisaties of asielen waarmee we samenwerken, kun jij hem aan een nieuwe thuis helpen.

??Bij Dogs & Drinks ben je welkom van woensdag tot en met zondag van 14 tot 18 uur. Kom zeker eens langs om iets te drinken, te studeren of te flexwerken in het gezelschap van onze huishond(en). Dat zijn ongeveer vijf adoptiehonden die in het café verblijven tot ze een nieuwe woonst hebben. Je kan proberen vrij langs te komen zonder reservatie maar om zeker te zijn van een plekje reserveer je best op voorhand. Want voor het welzijn van de honden hanteren we strikt vol = vol. Kom je met het hele gezin? Denk eraan dat kinderen zeker 12 jaar moeten zijn om met onze adoptiehonden in contact te komen.