Dogs & Drinks

Koop een cadeaubon geldig bij Dogs & Drinks

Dogs & Drinks is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Gent.
CADEAUBON Cadeaubon Gent
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Dogs & Drinks

Dogs & Drinks is de plek voor een gezellige babbel, een lekker drankje en maaltijd met of zonder je eigen hond én een heleboel knuffelbare honden. Op slag verliefd op zo’n koddige loebas? De honden in het café zijn ter adoptie. Via een grondige procedure gaan we op zoek naar het meest geschikte baasje.

Het café en tearoom is elke zaterdag en zondag van 14 tot 18 uur open. Op zaterdag van 12u tot 14u serveren we heerlijke Lunch met elke week andere suggesties.

We hebben 5 (adoptie)honden die in het café rondlopen. Je kan proberen vrij langs te komen zonder reservatie, maar om zeker te zijn van een plekje reserveer je best op voorhand. Voor het welzijn van de honden hanteren we strikt het principe van 'vol is vol'. Kom je met het hele gezin? Denk eraan dat kinderen zeker 12 jaar moeten zijn om met onze adoptiehonden in contact te komen.

Maak je graag deel uit van de grote Dogs & Drinks-familie? Enthousiaste vrijwilligers hebben we nooit te veel, dus neem gerust contact op als je graag meehelpt. Hier zie je op welke manieren je een pootje kan toesteken.