Het Bezige Bijtje

Koop een cadeaubon geldig bij Het Bezige Bijtje

Het Bezige Bijtje is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Gent.
CADEAUBON Cadeaubon Gent
max. 150 karakters
Hoe ontvangen na aankoop?


Over Het Bezige Bijtje

Eigen ideeën worden uitgewerkt. Wenst u een afspraak om uw idee rustig te bespreken dan kan dit op dinsdag-, woensdag- en donderdagvoormiddag!

Als kind was ik altijd al creatief bezig, daarom dat ik later ergotherapie als studierichting koos, dit vooral omdat ik ook zeer sociaal en graag onder de mensen ben.

Toen ik afstudeerde boeide de psychiatrie me het meest en kon ik onmiddellijk aan de slag in PC Caritas. Mensen aanzetten tot creativiteit is een boeiende taak, vooral omdat het zoveel losmaakt in de mens. Zo leerde ik ook de materie hout beter kennen en het plezier om er mee te werken. Ik kreeg de kans om op het werk te leren figuurzagen en stond versteld tot welke mooie eindproducten ik kwam. Mijn vingers kriebelden : ik kocht een figuurzaag ( 1998 ) en ik schreef me in voor hobbybeurzen.

Het werd een passie, de perfecte afleiding om de stress en de zorgen van het dagelijkse leven te vergeten. Maar pas in 2004 durfde ik de stap te zetten en startte mijn eigen zaak op in bijberoep.

Ondertussen draait mijn zaak goed en door de vele opdrachten ben ik genoodzaakt samen te werken met ateliers, vooral sociale economie. Geen lageloonlanden, wel handgemaakt en ecologisch ! Eigen ideeën kunnen uitgewerkt worden. In de mate van het mogelijke proberen we zoveel mogelijk aan jullie wensen te voldoen.

Eind 2016 beslis ik om van mijn hobby, dat mijn bijberoep werd, mijn hoofdberoep te maken en een winkel in het centrum van Gent te openen.

Greet