Kizzy's Yoga & Massagehuis

Geen online geschenkbonnen beschikbaar

Op dit moment kan je helaas nog geen online geschenkbonnnen kopen voor Kizzy's Yoga & Massagehuis. Maar breng ons gerust een bezoekje in Lokeren!


Bent u de eigenaar van Kizzy's Yoga & Massagehuis? Activeer je winkel of contacteer TadaBon en wij helpen de shop te activeren!


Meer geschenkbonnen in Lokeren
Over Kizzy's Yoga & Massagehuis

Welkom voor individuele begeleiding in yoga en massage, energetische en lichaamsbehandelingen op maat.

Wanneer u kiest voor een privé yogales, kunt u yogahoudingen ervaren die voor u in het moment het meest geschikt zijn. U leert ook vrijer ademen en wordt begeleid in een relaxatie.

Tijdens een privé partnermassage workshop leren jullie de wereld van massage, aromatherapie en sfeermakers kennen. Onder professionele begeleiding leer je technieken om je partner te relaxeren. Er is voldoende tijd en ruimte om te oefenen en vragen te stellen.

Een energetische behandeling is een zachte aanraking waarbij de effecten voelbaar zijn in de diepere lagen van het lichaam. U kunt dit organisch, emotioneel en dus ook psychisch ervaren vanuit een diepe rust. De gebruikte technieken komen uit Reiki, Cranio Sacrale Therapie en QT healing. Draag best comfortabele loszittende kleding.

Lichaamsmassages zijn steeds op maat, aangepast aan uw wensen en eventuele klachten. Deze zijn steeds holistisch, rustgevend, doch stevig en duren 60, 90 of 120 minuten.

Zwangerschapsmassages duren 1u of 90 minuten en gebeuren in zij- en rugligging met ondersteuning van een zwangerschapskussen. Er wordt warme amandel en jojobaolie gebruikt om pijnlijke plaatsen te relaxeren en ontlasten. Een ideaal rustmoment voor u en de baby.

U kunt ook terecht voor Tradionele Thaise massage in combinatie met Deep Tissue. Deze behandeling start op een Thais matje op de grond. De spieren worden manuele gedrukt en gerekt, soms worden ook onderarmen, ellebogen, knieën en voeten gebruikt. Dit stimuleert de bloedcirculatie, werkt spierontspannend en verbetert de mobiliteit. Daarna mag u plaats nemen op de massagetafel en ontvangen de spieren een dieptemassage met warme, pijnstillende massageolie.

Alle lessen en behandelingen zijn inclusief warme en koude dranken, aromatherapie of zuivere Indiase wierook naar wens.


Adres
AdresZamanstraat 38
9160 - Lokeren
Telefoon0472285749
Contacteer Kizzy's Yoga & Massagehuis
Naam:
Email:
Tel (optioneel):
Bericht:
Verkoopsvoorwaarden

Zie de TadaBon algemene verkoopsvoorwaarden.

Voorwaarden specifiek aangegeven door de handelaar:
Algemene voorwaarden zie website: www.yogathuis.be