Mondvol: broodjes & meer

Geen online geschenkbonnen beschikbaar

Op dit moment kan je helaas nog geen online geschenkbonnnen kopen voor Mondvol: broodjes & meer. Maar breng ons gerust een bezoekje in Gent!


Bent u de eigenaar van Mondvol: broodjes & meer? Activeer je winkel of contacteer TadaBon en wij helpen de shop te activeren!


Meer geschenkbonnen in Gent
Mondvol: broodjes & meer is deel van de Cadeaubon Gent!
Over Mondvol: broodjes & meer

Mondvol is een broodjeszaak, maar het is meer dan dat! Eerst en vooral is er het brood: wij hebben gekozen voor een authentiek, met de hand gevormd en op steen gebakken stokbrood, en dat proeft u meteen. Als beleg kozen we voor de lekkerste dingen: verse huisgemaakte fricandon (traditioneel, in combinatie met krieken, of met onze eigen mosterd op basis van Lindemans Lambic), natuurham van Brasvar, échte Parmahesp (heerlijk met onze huisgedroodge tomaatjes en buffelmozzarella), huisgemaakte préparé,... Vegetarische opties zijn onder andere onze spread van linzen en gegrilde paprika, de verse hummus, Geitenkaas van 't Eikenhof, ... Daarnaast serveren we slaatjes, verse soep en enkele huisgemaakte zoetigheden zoals brownies en appeltaart. Samen met onze Italiaanse espresso, thee van Mighty Leaf of huisgemaakte ice-tea en limonade zorgt voor een lekkere, snelle en gezonde lunch.

Dit alles om mee te nemen of in onze gezellige zaak op te eten.


Adres
AdresKortrijksesteebweg 104
9000 - Gent
Telefoon0489945255
Contacteer Mondvol: broodjes & meer
Naam:
Email:
Tel (optioneel):
Bericht:
Verkoopsvoorwaarden

Zie de TadaBon algemene verkoopsvoorwaarden.