Schoonheidssalon Exquisa

Koop een cadeaubon geldig bij Schoonheidssalon Exquisa

Schoonheidssalon Exquisa is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Antwerpen.
CADEAUBON Cadeaubon Antwerpen
max. 150 karakters
Hoe ontvangen na aankoop?


Over Schoonheidssalon Exquisa

Schoonheidsinstituut Exquisa gebruikt de kwaliteitsproducten van Thalgo.

Deze natuurlijke producten met oceaankracht bevatten algen uit alle zeeën van de wereld.

Met actieve molecules en regenererende, hydraterende, voedende en stimulerende bestanddelen.

Exclusieve massagetechnieken, hemelse texturen en betoverende geuren doen uw natuurlijke schoonheid tot zijn recht komen.

Lever u over aan een thalgo-therapeute voor advies op maat en een buitengewone huidverzorging die vanaf de eerste sessie gegarandeerd zichtbare en duurzame resultaten oplevert.

U kunt bij mij terecht voor volgende behandelingen:

Gelaatsverzorging: Natuurlijke producten met algen van Thalgo Anti-aging gelaatsverzorging: met collageenvlies, hyaluronzuur en silicium voor de behandeling van eerste en diepe rimpels, tegen huidverslapping en een doffe teint, met speciale liftende massage-techniek! Verven van wimpers en wenkbrauwen Lichaamsmassage Medische pedicure Podologische technieken: probleemoplossende technieken voor o.a. ingegroeide nagels, likdoorns, eeltpitten, enz... Manicure Alle ontharingen met was of filmhars Ontharingen voor mannen: enkel rug en borst Spa-rituelen: lichaamspeeling, pakking en lichaamsmassage

Alle behandelingen zijn zowel voor vrouwen als mannen.