Sir-Arthur Antwerpen

Geen online geschenkbonnen beschikbaar

Op dit moment kan je helaas nog geen online geschenkbonnnen kopen voor Sir-Arthur Antwerpen. Maar breng ons gerust een bezoekje in Antwerpen!


Bent u de eigenaar van Sir-Arthur Antwerpen? Activeer je winkel of contacteer TadaBon en wij helpen de shop te activeren!


Meer geschenkbonnen in Antwerpen


Over Sir-Arthur Antwerpen

Sir-Arthur, Art by Nature biedt woondecoratie geïnspireerd door de 19de eeuw. Opgezette dieren, vlinders, insecten en natuurlijke materialen vormen de basis van de ontwerpen. De natuurpracht in al haar verschijningsvormen is een onuitputtende bron van inspiratie bij het creëren van unieke woonobjecten.

Het mooiste van het ambacht taxidermie, oftewel het verplaatsen van huid waarbij je een dier conserveert, is het prepareerproces zelf. Sir-Arthur maakt gebruik van een wereldwijd netwerk van duurzame kwekers. De gebruikte dieren en insecten zijn een allemaal een natuurlijke dood gestorven. Het prepareren van de dieren vindt plaats in eigen atelier en is ter plaatse te zien. De herkomst van de dieren en insecten is altijd bekend. Sir-Arthur staat dus in voor een uniek en diervriendelijk product.