Sticks 'N Bowls

Koop een cadeaubon geldig bij Sticks 'N Bowls

Sticks 'N Bowls is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Antwerpen.
CADEAUBON Cadeaubon Antwerpen
max. 150 karakters
Hoe ontvangen na aankoop?


Over Sticks 'N Bowls

Sticks ‘n Bowls is een funky Pacific style fastcasualdining restaurant met een hoek af. De nieuwe kaart van Sticks ‘n Bowls werd ontwikkeld door Yuki Kimura, een jonge (26) en vurige Belgische chef met Japanse roots die ervaring opdeed bij The Fat Duck in Londen, In de Wulf, De Kluizenaer, De Godevaart en Chambre Séparée. Ze wordt door Kobe Desramaults van Chambre Séparée omschreven als een energieke wervelwind met peper in haar gat en een indrukwekkend personage.

Die energie en het vuur in Yuki vind je ook terug in de gerechten van Sticks ‘n Bowls. De keuken verwijst naar de landen rond de Stille Oceaan, niet toevallig de Ring of Fire genoemd, een hoefijzervormig gebied rond de Stille Oceaan dat gekend staat om zijn aardbevingen en vulkaanuitbarstingen. Dat is ook de bedoeling van Sticks ‘n Bowls, je overdonderen met een explosie aan smaken. Sticks ‘n Bowls brengt finediningflavors in een fastcasualconcept tegen toegankelijke prijzen. Je zal gerechten en smaken terugvinden uit Japan, Korea, Indonesië, Korea, Thailand, Chili, Mexico... maar telkens met een lokale knipoog en een eigen twist. “We gaan voor smaken die niet voor de hand liggend zijn en toch toegankelijk, fastcasualdining met een hoek af”, aldus Yuki Kimura.