Voet-je Vitaliteit

Koop een cadeaubon voor 'Booster 2022: een sessie naar keuze voor een goede start in 2022' bij Voet-je Vitaliteit!

CADEAUBON Voet-je Vitaliteit
Met deze bon heb je recht op 1 sessie naar keuze bij Voet-je Vitaliteit. Check de website www.voetjevitaliteit.be voor het actuele aanbod en boek je sessie online.
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?
Voet-je Vitaliteit is deel van de Cadeaubon Gent!
Over Voet-je Vitaliteit

Bij mij kun je terecht voor het versterken van je vitaliteit via reflexologie, dieptemassage en een Japanse nek- en gelaatsmassage.

Tijdens een voetreflexologie sessie worden alle reflexpunten op de voet behandeld, waardoor het zelfgenezend vermogen van je lichaam geactiveerd wordt. Op deze manier herstel je de innerlijke balans van zowel je lichaam als van je geest.

Tijdens een dieptemassage worden diepliggende spanningspunten in je spieren losgemaakt. Ze worden lokaal stevig behandeld zodat de doorbloeding optimaal is en herstel mogelijk. Diepte massage wordt toegepast waar nodig en dit vooral op spieren van rug, nek, schouders, armen en benen.

Een Japanse nek- en gelaatsmassage is een erg zachte maar toch diepgaande massage techniek die een totale ontspanning biedt voor je hoofd en je nek. Er worden diverse massagetechnieken gebruikt zoals druk (pressure), percussie (lichtjes tokkelen met de vingertoppen) en lichte strelingen (effleurage) op schouders, nek en hoofd om lichaam en geest diep te relaxen.

Alle aangeboden technieken zijn vooral gericht op het herstellen van je vitaliteit en je levensenergie. Ze kunnen dus heilzaam zijn bij alle types van overbelasting van je lichaam en geest (stress, slapeloosheid, chronische aandoeningen, depressie, pijn).


Adres
AdresMolzelestraat 13
9041 - Oostakker
Telefoon0494 04 17 66
Contacteer Voet-je Vitaliteit
Naam:
Email:
Tel (optioneel):
Bericht:
Verkoopsvoorwaarden

Zie de TadaBon algemene verkoopsvoorwaarden.

Voorwaarden specifiek aangegeven door de handelaar:
Sessie enkel mogelijk na afspraak. Geschenkbon 1 jaar geldig en niet inwisselbaar tegen contanten