Een cadeaubon voor wellness, relaxatie, massage, genieten – pure verwennerij!

Soms kan het leven zo druk en hectisch zijn dat je echt wat “me-time” nodig hebt om er terug bovenop te komen. Indien je gebruikelijke glas wijn of bad vol schuim niet meer genoeg blijkt te zijn, bieden wij jou het perfecte alternatief: Ontspanning in een Wellness/Beauty center. Niets is zo relaxerend als een massage die alle stress uit je lijf duwt of een lichaamsverzorging die alle onzuiverheden uit je huid haalt. Bovendien is het ook een leuk cadeau om aan een geliefde te schenken. Wie weet neemt die persoon je dan wel mee naar een oase van rust…

Hieronder vind je een lijstje van onze zaken waarvan een cadeaubon gelijk is aan een geschenk uit de hemel:

Vitastyle – Brugge

VitastyleNaast de gebruikelijke verwennerijen zoals massages, gelaatsverzorgingen en manicure, biedt Vitastyle ook heel wat unieke behandelingen. Zo kan je bij hen langsgaan om je lichaam te laten ontzuren, je huid te laten verjongen of om voedingsadvies te krijgen. Ook voor fytotherapie (behandeling met uitsluitend plantaardige stoffen) kan je bij Vitastyle terecht. Deze therapie werkt je allergieën, examenstress of afvalstoffen moeiteloos weg.
Koop nu een cadeaubon bij VitaStyle uit Brugge

L’Espace Tomis – Aat

Dit center werd in 2013 vernieuwd en biedt naast de klassieke esthetische verzorgingen ook speciale therapieën aan, zoals Balneotherapie en Talassotherapie. Die eerste therapie is een hydrotherapeutische zoetwaterverzorging. Daarbij wordt de huid verzorgd, worden de spieren ontspannen en de bloedcirculatie verbeterd. Deze verzorging is ook goed om kwalen zoals reuma en artrose te verzachten. Talassotherapie, daarentegen, maakt gebruik van zeewater en kan helpen bij bepaalde huidziekten. In dit programma is het ook mogelijk om in de “Chambre Tomis” te overnachten en ontbijten. Voor pasgetrouwde koppels is er zelfs een speciale aanbieding.
Koop nu een cadeaubon bij L’Espace Tomis uit Aat

Schoonheidsinstituut Quebello – Mol

Quebello of “hoe mooi” in het Italiaans dat is wat Sofie en haar ploeg willen bereiken voor hun klanten en dit in een rustgevende sfeer: klassieke verzorging, arrangementen, permanente make-up, ontharing, lichaamsverzorging, anti-aging… Het aanbod is behoorlijk uitgebreid!

Quebello werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten zoals Thalgo, Fleurs, Allessandro en Pupa. Tevens volgen we ze laatste nieuwigheden op de voet, maar ook voor de klassieke verzorgingen kan u bij hen terecht. Quebello staat voor ontspannen en vooral persoonlijke behandelingen.
Koop nu een cadeaubon bij Quebello uit Mol

Carinecares4you – Oudenaarde

Ook bij Carine kan je je zorgen even vergeten. Voor Chakra therapie en allerhande massages, zoals kruidenstempelmassages, Ayurvedische massage, energetische massage (en nog veel meer) moet je in Oudenaarde zijn. Of wat dacht je van een hoofdmassage met Hopi-kaarsen, uit de indianencultuur? Ook zwangere vrouwen kunnen voor onder andere reflexologie hier terecht.
Koop een cadeaubon bij CarineCares4You uit Oudenaarde

Body Relief – Sint-Andries
Voor een combinatie van Westerse en Oosterse technieken ben je bij Body Relief aan het juiste adres. Naast de gekende hotstonemassage en relaxatiemassage bieden zij ook minder bekende methoden aan. Shiatsu, bijvoorbeeld, is een traditionele Oosterse heelwijze die het helen kan versnellen. Hier kan je ook je hele lichaam laten masseren op Hawaiaanse wijze (Lomi Lomi), waarbij de massage wordt gegeven als het dansen van de golven van de zee.
Koop een cadeaubon bij Body Relief uit Sint-Andries

Relaxatie en massage Sonja Dupont – Oudenaarde

Bij Sonja is niet enkel de lichamelijke, maar ook de geestelijke ontspanning van belang. Hier kan je terecht om je emoties te helpen verwerken om zo door een moeilijke levensfase te geraken. Wanneer verplaatsing voor jou niet mogelijk is, komt men jou aan huis behandelen. Verder kan je in Oudenaarde ook een infraroodsessie ondergaan die je spieren en gewrichten verlicht. De ideale manier om even te ontsnappen aan het gejaagde leven!
Koop een cadeaubon voor Relaxatie en massage bij Sonja Dupont uit Oudenaarde

Voet-je vitaliteit – Oostakker

Screen Shot 2014-08-29 at 18.35.50Voeten worden verwend bij Ann! Zij maakt gebruik van voetreflexologie waarbij de reflexpunten in de voet worden gestimuleerd. De behandeling op elk punt van de voet veroorzaakt een reactie van het lichaam op een andere plaats. Deze behandeling kan ondersteunend werken bij klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid en ademhalingsproblemen. Daarbovenop kan het EMRS-systeem gebruikt worden dat een elektromagnetisch veld opwekt en het effect van de voorgaande behandeling versterkt.
Koop nu een cadeaubon voor Voet-je Vitaliteit uit Oostakker

Kristy’s Wellness – Beveren

Kristy ziet iedereen graag met de glimlach vertrekken en zal dan ook haar uiterste best doen om jou de beste behandeling op maat te bezorgen. Naast heel wat arrangementen kan je in haar wellnesscentrum ook gebruik maken van de infraroodsauna, stoomcabine en jacuzzi. Ook de klassieke schoonheidsbehandelingen, massages, nagelstyling, afslankprogramma’s en workshops worden u in Beveren aangeboden. Je komt er gegarandeerd volledig ontspannen naar buiten.
Koop een cadeaubon bij Kristy’s Wellness uit Beveren

Ekilibre – Aalst

Screen Shot 2014-08-29 at 18.36.27Els en Jeroen bouwden in 2010 hun zolder om tot een plek om tot rust te komen. Naast een waslijst van opleidingen en cursussen die ze volgden, bezitten ze ook hun passie, de combinatie van westerse technieken met eeuwenoude oosterse wijsheden en een persoonlijke touch die jou moeten overtuigen om je bij hen te laten verwennen. Bij Ekilibre hebben ze ook speciale aandacht voor zwangere vrouwen, pas bevallen mama’s en ouders met kinderen. Bovendien kunnen allerlei workshops gevolgd worden in Aalst. Van een vrouwenverwendag met je vriendinnen tot een workshop massage aan huis mét catering. Bij Els en Jeroen is de keuze oneindig!
Koop een cadeaubon voor Ekilibre uit Aalst

PDH Massages – Anderlecht

Ook Peter D’hondt heeft al heel wat opleidingen gevolgd om zijn passie te kunnen uitoefenen. Hij onderscheidt zich van de massa door, naast andere, ook sportmassages en Heppiemassages (voor kinderen waarbij de waarbij de sensomotorische integratie niet goed functioneert) te geven. Een Shiatsu-massage helpt u om de natuurlijke herstelvermogens van uw lichaam te stimuleren. Je kan Peter contacteren voor een workshop, teambuilding of personeelsfeest. Indien dit u nog steeds niet overtuigd heeft, snuister dan eens in zijn gastenboek waar de lovende woorden u over de streep zullen trekken.
Koop nu een cadeaubon voor PDH Massages uit Anderlecht

Tenslotte: staat jouw favoriete wellness / beauty / relaxatie / verwennerij zaak hier nog niet in het rijtje? Laat het ons weten, we zijn altijd op zoek naar leuke adresjes om ons aanbod te vergroten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.