Jobstudent verkopers gezocht in regio Antwerpen

Geschreven in categorie Algemeen op door .

TadaBon is een jonge Belgische startup die draait rond super-gemakkelijk cadeaubonnen kopen voor leuke winkels: bezoekers betalen online en kunnen na betalen meteen hun cadeaubon afdrukken of zelfs e-mailen, zo eenvoudig als een concertticket!

Hippe zaken als WasbarZootPIET Moodshop en andere zijn reeds aan boord, en ‘Hipste Adresjes Van Gent’ besteedde dan ook reeds een leuk aritkel over het concept. Het volgende doel: verder groeien, niet enkel in Gent maar ook in alle andere steden van Vlaanderen.

TadaBon zoekt gemotiveerde, sociaal aangelegde studenten/studentes in Antwerpen die deze zomer willen helpen handelaars aan boord brengen! Een commerciële instelling of achtergrond en een flair voor alles wat ‘digitaal’ is, is een plus.

Concreet:

* je gaat langs bij handelaars en stelt hen met jouw aanstekelijke enthousiasme ons platform en het vernieuwende idee erachter voor.

* creëert een vertrouwensband en helpt hen met het succesvol opzetten van hun gepersonaliseerde cadeaubonnen pagina op ons platform

* volgt op en beantwoordt eventuele vragen onderweg`

* gaat voor de ‘close’!

Wij voorzien uitgebreide training en ondersteunend verkoopsmateriaal om optimaal je klanten en prospecten te kunnen ondersteunen.

Je kan van start gaan vanaf begin augustus. In het bezit zijn van een auto is niet vereist, maar zeker een plus.

Interesse, of nog verdere vragen? Stuur dan vliegensvlug een e-mail met jouw motivatie, eventuele ervaring rond verkoop en/of digitale media, en persoonlijke gegevens inclusief adres en telefoonnummer naar info@tadabon.be.

Hopelijk tot binnenkort!

De TadaBon ploeg

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.