Koning voetbal: cadeau ideeën voor voetballiefhebbers

Geschreven in categorie Cadeautip, Geschenken op door .

Nu de lente  stilaan in het land is kunnen de voetballiefhebbers weer uitkijken naar de kwalificatiewedstrijden van de Rode Duivels voor het EK 2016. De iets minder nationalistisch gezinde fans genieten dan weer van de wedstrijden van hun favoriete team in de Europa of Champions League. Om helemaal in de sfeer te komen hebben we hier enkele leuke cadeau ideetjes opgesomd.

vb1

Hoesjes voor je iPhone zijn helemaal in. Vaak geven ze ook iets prijs over de eigenaar van het hippe toestel zelf. Als echte Rode Duivels fan mag zo’n stijlvol iPod hoesje dan ook niet ontbreken in jouw collectie. Het is zelfs nog handig ook. Met deze Anti-kras Cover zorg je ervoor dat je smartphonescherm geen krassen krijgt. Zo kan je zorgeloos de tussenstand doorsturen naar al je vrienden.

€ 19, 99                                                              

(http://shop.belgianreddevils.be/nl/alles-voor-de-fans#gsm-accessoires)

 

vb2Zlatan Ibrahimovic is het enfant terribele van het Zweedse voetbal. De spits werkte zich vanuit een immigrantenwijk uit Rosengård op tot één van de beste spitsen ter wereld. Hij speelde bij (voormalige) Europese grootmachten als Ajax, Inter, AC Milan en Juventus. Inmiddels maakt Ibra het mooie weer bij PSG. Met de miljoenenclub uit de hoofdstad wil Ibra absoluut een prijs winnen. In dit boek maak je kennis met het gekke maar tegelijk ook geniale karakter van de Zweed. Een man die lak heeft aan gezag en toch onmisbaar is. Een absolute aanrader voor liefhebbers van goede lectuur.

€ 10,00

(http://www.standaardboekhandel.be/seo/nl/boeken/sport/9789026327605/zlatan-ibrahimovic/ik-zlatan)

 

Liefhebbers van de Azzurri kunnen met dit boek de gloriemomenten van hun favoriete landenteam herbeleven en mooie herinneringen ophalen. Dit boe bevat 100 jaar Italiaans vovb3etbal: 4 wereldtitels, EK-finales, portretten van helden als Maldini en Totti en ontelbare overwinningen. De bekendste Italiaanse journalisten kropen in hun pen om dit boek tot stand te brengen. Ze slaagden en wonderwel in om van dit boek een waar  collector’s item te maken.

€ 57,00

(http://www.figcstore.com/EN/pp/the-history-of-the-italian-football-team/Fan+Products/the-history-of-the-italian-football-team.html?prd=18807)

 

 

vb4
Voetballers zijn vandaag de dag ook stijliconen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel voetballers een eigen kledinglijn lanceren. Kevin De Bruyne, middenvelder bij Vfl Wolfsburg en de Rode Duivels, lanceerde zo ‘KDB’.

Het geld gaat naar het goede doel. Met andere woorden: shoppen maar!

€ 79,00

(https://www.culteleven.com/2_kdb)

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.