Mijn allereerste TadaBon: gekocht, gegeven en goedgekeurd!

Geschreven in categorie Algemeen op door .

Bij TadaBon ‘kopen’ we bij het bouwen en verbeteren van de website om de haverklap cadeaubonnen, om te controleren of alles voor de bezoekers vlot verloopt. Maar de echte test voor een product is natuurlijk maar mogelijk als je een echte gelegenheid hebt om het te gebruiken als ‘normale gebruiker’. En die was er gisteren voor het eerst sinds de lancering van TadaBon.

Screen Shot 2014-02-15 at 18.15.07

Gisteren gaven drie vriendinnen een gezamenlijk verjaardagsfeestje om hun 30e verjaardag te vieren (yay 1984 generatie!). Samen met eveneens geïnviteerde huisgenoot en goede vriend Patrick waren we het erover eens: we kunnen niet met lege handen aankomen, een klein presentje als dankuwel is altijd leuk!

Toen het feest gevaarlijk naderbij kwam en we nog steeds niks hadden, lag de oplossing voor de hand: een cadeaubon voor sympathieke vintage kleren- en schoenenwinkel Zoot voor elk! De jarigen wonen ook al een tijdje niet meer in Gent en wij wel, dus de bonnen waren meteen ook een mooie uitnodiging voor een namiddagje shoppen met de ladies in Gent.

Zo gezegd zo gedaan – even vlug tussendoor tijdens de lunchpauze door naar ons eigen product surfen, afprinten, en tadaah! drie prachtexemplaren klaar voor gebruik:

Screen Shot 2014-02-15 at 17.56.36 Gelukkig kan je erg vlot in één keer bonnen voor meerdere mensen kopen (en betalen) – de bevestigingsmail met bonnen om af te printen zet ze dan eenvoudigweg op een rijtje:

Screen Shot 2014-02-15 at 18.04.05

Een belangrijke ‘real life’ test voor ons online project is dan ook bij deze genomen: het is niet alleen in theorie iets super leuk, maar bij deze ook bij ondervinding! Alledrie de jarigen waren meer dan gelukkig met hun bon, en vooral met de leuke aanleiding die die vormde om meteen weer plannen te maken voor een shopping-uitstapje met eerste halte Zoot! (en etentje bij ons)

Nog eens een heel gelukkige verjaardag gewenst en bedankt voor het toffe feest aan Sofie, Hannah en Melanie!

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.