TadaBon en De Hipste Adresjes Van Gent: winnaar van de Give-Away bekend. Proficiat Hannah Demol!

Geschreven in categorie Algemeen op door .

Wij als liefhebber van hippe adresjes gebaseerd in Gent zijn uiteraard al lang fan van zowel de blog als de geassocieerde Facebook pagina van, toepasselijk genoemd, De Hipste Adresjes Van Gent (meer dan een kijkje waard!). 

In April stond er in de Hipste Adresjes Van Gent een prachtig artikel over TadaBon en online cadeaubonnen, en daaraan gekoppeld was een heuse wedstrijd om een cadeaubon van 20 EUR te winnen voor een TadaBon shop naar keuze.

De wedstrijd liep tot 30 April en is bij deze afgelopen, en er waren erg veel leuke inzendingen. Leuk om al die toffe redenen te lezen om een online cadeaubon te willen bij TadaBon, maar jammer genoeg kon er maar 1 de winnaar zijn. Bij deze is die winnaar bekend: Hannah Demol uit, jawel, Gent!

Hannah gaf in haar leuke inzending twee adresjes aan die haar erg bevielen, dus we splitsten haar prijs en gaven haar 2 bonnen, eentje voor Limerick en eentje voor WASBAR. Zo simpel is het nu eenmaal.

 

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.