In The Mood – Bar Boutique

Koop een cadeaubon geldig bij In The Mood – Bar Boutique

In The Mood – Bar Boutique is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Brugge.
CADEAUBON Cadeaubon Brugge
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over In The Mood – Bar Boutique

Geniet van de romantische sfeer en verrassende smaken van restaurant In The Mood in het hart van Brugge. Je kunt het hele jaar door culinaire hoogstandjes ervaren in de prachtige omgeving van het Minnewaterpark. Ons gepassioneerd zaal- en keukenteam garanderen elke dag een heerlijk verse lunch of diner in een ontspannen sfeer.

We serveren smakelijke tapas en Vlaamse klassiekers à la carte, op smaak gebracht met een verrassende cocktail en uitgebreide wijnkaart. Gezellig tafelen en genieten staan bij ons voorop.

Bij ons restaurant hebben we ook onze verwarmde buitenbar 'Bar Boutique', waar je voor of na je diner kunt genieten. Reserveringen voor onze bar zijn niet mogelijk, maar we hebben altijd zo snel mogelijk een tafel beschikbaar voor je.

In onze bar serveren we ook graag onze tapas uit het restaurant, en uiteraard mogen onze verrassende cocktails niet ontbreken voor een gezellige avond uit.

Ook gasten zonder een restaurantreservering zijn welkom, en we zijn het hele jaar door geopend. We zorgen ervoor dat het gezellig is in onze tuin in elk seizoen.

Reserveren in Bar Boutique is niet mogelijk, maar in het restaurant wel sterk aan te raden.

Bar Boutique is open van 18:00 tot 23:30 en op zaterdag en zondag van 14:00 tot 23:30.

In The Mood is open voor lunch van 12u00 tot 14u30 en ’s avonds hebben we een service van 18u00 tot 19u45 en van 19u00 of 20u15 tot sluit.

Ontdek hier Het gezicht achter In The Mood en Bar Boutique