Koop een cadeaubon online!

TadaBon verkoopsvoorwaarden


Bonnen bij TadaBon zijn slechts geldig tot de datum vermeld op de cadeaubon - typisch is dit 1 jaar na de aankoop. De cadeaubon is geldig uitsluitend bij de handelaar waarbij de cadeaubon werd aangekocht.

De consument beschikt niet over het recht van aankoop af te zien eens de betaling is voltooid.

De waaarde van een cadeaubon kan niet omgeruild worden voor geld, enkel voor producten / diensten. Bij gebruik van de cadeaubon voor producten/diensten met lagere waarde dan de waarde van de cadeaubon (bijvoorbeeld, voor 30 EUR aankopen doen met een cadeaubon van 50 EUR), kan het verschil niet worden terugbetaald in geld. Eventueel, volgens de keuze van de handelaar, kan dit verschil wel worden omgezet in een nieuw tegoed (cadeaubon).

Een aangekochte cadeaubon geldig voor een specifieke handelaar kan niet worden ingeruild voor een cadeaubon bij een andere bij TadaBon aangesloten handelaar.

TadaBon is niet verantwoordelijk voor de goederen of diensten die de klant betaalt met de aangekochte Kadobon.

TadaBon is niet verantwoordelijk indien de klant een foutief e-mailadres van de Begunstigde invoert. Bovendien draagt TadaBon geen enkele verantwoordelijkheid indien de Kadobon na verzending al dan niet toevallig in handen van een derde valt.

TadaBon is niet verantwoordelijk voor problemen met de uitvoering van de betaling door de Klant. TadaBon doet hiervoor beroep op de professionele diensten van Stripe ter verzekering van de veiligheid van online betalingen.

Contacteer ons indien u verdere vragen hebt.