Bob The Cat Tattoo

Koop een cadeaubon geldig bij Bob The Cat Tattoo

Bob The Cat Tattoo is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Antwerpen.
CADEAUBON Cadeaubon Antwerpen
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Bob The Cat Tattoo

BobTheCat Tattoo is een kleine maar veelzijdige studio met grootste ideeën. Of het nu gaat om een illustratie voor een evenement, een schilderij op bestelling of de tattoo van uw dromen. Het belangrijkste is dat ik voor elk van mijn activiteiten een fantastische prestatie wil leveren.

Ik heb een academische master in beeldende kunsten, een gevolg van mijn grote passie voor schilder- en tekenkunst. Ik breng artistieke werelden tot leven op canvas en tekenpapier, maar ook op de huid. Tattoos zijn ideaal om een persoonlijke boodschap over te brengen. U kan bij BobTheCat Tattoo kiezen voor een tattoo volgens uw of mijn ontwerpen.

Ik werk enkel met ‘RICH’ bevestigd inkt van I AM INK en World Famous Limitless. Ook geef ik initiatielessen voor mensen die hun eerste stappen in de tattoo-wereld zetten. Zo bent u zeker van een tatoeage die uw boodschap krachtig uitdrukt.

Ontdek hier het gezicht achter Bob The Cat Tattoo.