Chocalicious

Koop een cadeaubon geldig bij Chocalicious

Chocalicious is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Antwerpen.
CADEAUBON Cadeaubon Antwerpen
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Chocalicious

Op zoek naar een originele teambuilding, een gezellig vrijgezellenfeestje of een plezant familie-uitje? Reserveer dan eens een entertainende chocoladeworkshop in hartje Antwerpen!!

Aan het begin van elke workshop krijgt iedere deelnemer de basisbeginselen van werken met chocolade mee, en daarna gaat die zelf aan de slag, en bedenkt, creëert en bewerkt zijn of haar eigen chocoladecreaties.

Alle workshops worden georganiseerd op eigen locatie in hartje Antwerpen en kunnen gehouden worden in het Nederlands, Engels of Frans. Je kunt reserveren voor een groep, maar ook individueel aansluiten.

De workshops zijn inclusief koffie, thee, frisdrank en … chocolade natuurlijk. Iedereen krijgt een schort en haarnetje ter bescherming en alles wat tijdens de workshop wordt gemaakt (en niet ter plekke opgegeten), gaat mee naar huis (in luxe chocolade verpakkingen).

Bij interesse stuur een mailtje naar: chocaliciousworkshop@gmail.com

Je kunt bij Carolien ook terecht voor een origineel DIY chocoladeworkshop pakket om thuis te doen. De Let's Chocolate Experience is er voor koppeltjes, of voor groepen van 4, 5, 6, ... tot 8 deelnemers of meer. Af te halen in Antwerpen op afspraak, of het pakket kan worden geleverd/opgestuurd.

Ontdek hier het gezicht achter Chocalicious