Chocolatier Dumon

Koop een cadeaubon geldig bij Chocolatier Dumon

Chocolatier Dumon is deel van een netwerk van lokale handelaars die zich hebben verenigd in één cadeaubon, de Cadeaubon Brugge.
CADEAUBON Cadeaubon Brugge
max. 150 karakters
Hoeveelheid bonnen: Tip: laat het 'voor' veld leeg en koop voor meerdere ontvangers per keer

Hoe ontvangen na aankoop?


Over Chocolatier Dumon

Het verhaal van Chocolatier Dumon begint in 1992, toen Stephan Dumon een kleinschalige productie oprichtte van zelfgemaakte truffels voor bakkers en banketbakkers in Torhout (net buiten Brugge). Hij studeerde af aan de Brugse bakkerschool 'Ter Groene Poorte'. Al snel vroegen buren uit Torhout hem of niet rechtstreeks bij hem konden kopen. Daardoor toverde hij zijn garage om tot een halftijdse winkel.

Het voortdurend streven naar perfecte chocolade, leidt in 2013 en 2016 tot de erkenning door Gault &Millau in hun shortlist van top-chocolatiers en banketbakkers in België en Luxemburg.

Waarom kiezen voor ons

Wat ons anders maakt, is de ambachtelijke wijze waarop wij onze chocolade produceren. De originaliteit van ons lekkers, bereid met de beste grondstoffen en passie voor ons vak als hoofdingrediënten. Het uitgebreide assortiment aan smaakcombinaties waaruit U uw favoriet kunt kiezen. Zo bereiken we ons doel: U in vervoering brengen!

Ontdek hier het gezicht achter Chocolatier Dumon.